Természetes segítség a függőségekről való leszokáshoz!

Szerző:Fekete JuditDátum:2014. febr. 5.

Megosztás:

Akik azt állítják, a dohányzás csak egy rossz szokás és csupán akaraterő szükséges a leszokáshoz, tévednek. A dohányzás és az egyéb függőségek ennél sokkal komplexebb problémát jelentenek, aki próbált már leszokni függőségeiről, pontosan tudja ezt. 

Természetes segítség a függőségekről való leszokáshoz!

A dohányosok és egyéb függők szokásukkal mindenképpen pozitív élményeket kötnek össze. Aki például dohányzik, ellazulást keres, az elmélkedés pillanatait, erősítést, megnyugvást és vigaszt. Megpróbálja úgy levezetni a stresszt, hogy rágyújt egy cigarettára, a lelki feszültséget ezzel a testi mozdulatsorral építi le. Éppen ezért nem csak a nikotin okozta függőséget kell megszüntetni, de azokat a pótcselekvéseket is át kell alakítani, melyeket ehhez kapcsolunk. Lehet a függőség alkohol okozta probléma, drogok vagy bármi más, a lényeg, hogy viselkedésünkkel és a motivációkkal is tisztában kell lennünk ahhoz, hogy ne essünk vissza.

A különböző függőségekről való leszokás nem könnyű feladat és idő kell hozzá, nem megy egyik napról a másikra. Az akaraterő és a szokásainkon való változtatás mellett jól jön a plusz segítség, nem csak azért, hogy a függőséget csökkentsük, hanem azért is, hogy szervezetünket regeneráljuk. Ehhez nyújt segítséget az ősi ayurvedikus receptek alapján kifejlesztett tabletta, a Herbadict. Ez a gyógynövény alapú tabletta nem csak segít enyhíteni az elvonási tünetek mértékét, védi a májat, a vesét és az agysejteket az alkoholban, a drogokban, gyógyszerekben, vegyszerekben található szintetikus, a szervezet számára mérgező anyagok káros hatásaitól, de segít helyreállítani, regenerálni a károsodott szöveteket, szerveket.

Elősegíti a nyugodt alvást, pihenést, ami nagyon fontos a test szöveteinek, sejtjeinek regenerálódásához, a méregtelenítő, újjáépítő folyamatok támogatásához. A gyógynövény kombinációt, melyet a tabletta tartalmaz a Muniyal Ayurveda Kórház és Kutató Intézetben (ISO 9001:2000) szigorú kutatásoknak vetették alá a már alkoholistáknál és drogfüggőknél. A kiváló orvosokból álló kutatócsoport arra a megállapításra jutott, hogy ezek a gyógynövények visszaállítják a természetes alvási ritmust, csökkenti az elvonási tüneteket és növelik a leszokáshoz szükséges akaraterőt.

Itt az ideje tehát, hogy átvegyük a hatalmat akaraterőnk fölött, szabaduljunk meg függőségeinktől, egy hosszú és egészséges életért.


Megosztás: