Herbária Lady ciklus teakeverék

Herbária Lady ciklus teakeverék

Raktáron

A teakeverék kifejezetten azon hölgyek számára készült, akik természetes módon szeretnék enyhíteni a cikluszavarok miatt kialakuló kellemetlen tüneteket, valamint a menstruációt kísérő lelki változásokat.

1 269 Ft
egységár: 42,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005342769
Márka:Herbária
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Lady ciklus teakeverék Részletes leírás

Herbária Lady ciklus teakeverék - 30 g

Serdülőkortól a változókorig a hormonháztartás problémái sok nő életét megkeserítik. A palástfű biztosítja a szervezet komfortérzését a menstruáció előtt és alatt. A citromfű segít fenntartani a pozitív hangulatot és támogatni a relaxációt.

Összetevők:
Réti palástfű virágos hajtás (Alchemillae herba), Közönséges cickafark virágos hajtás (Millefolii herba), Citromfű leveles szár (Melissae herba), Ánizstermés (Anisi fructus)

Elkészítési javaslat:
3 db filtert 1 liter forrásig felmelegített vízzel leönteni, és 10-20 percig lefedve állni hagyni. A filterek eltávolítása után mézzel édesítve langyosan, kortyonként fogyasztható étkezés közben vagy után. Citrommal (ill. citrompótlóval) történő ízesítése nem ajánlott. Naponta legalább 1 liternyi fogyasztása javasolt. Az utolsó menstruáció 1. napja a női ciklus kezdete. Ehhez képest a 15. naptól 1 héten ár javasolt fogyasztani a teát.

Adagolás:
1 liter 3 filterből készítve / nap

Hatóanyagok 1 napi adagban:
Összes polifenol: 49,5 mg / 1 liter tea

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen, napfénytől védve.

Figyelmeztetés:
A fogyasztásra ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A teakeverék gyermekek elől elzárva tartandó! Amennyiben bármely összetevőre allergiás, ne fogyassza a terméket!


Herbária Lady ciklus teakeverék Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 16.

  Kiváló szélhajtó, viszont a ciklusomra 2 hónap után sem volt semmilyen hatássl.De nem adom fel.