Tündérvíz lúgos harmatvíz, ph 9.1

Tündérvíz lúgos harmatvíz, ph 9.1

Raktáron

A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű képpel szemléltetve, olyan mintha egy úszómedencének a pH-ja túl alacsony, amiben az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak.

1 113 Ft
egységár: 0,22 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999888006967
Márka:Tündérvíz
Kiszerelés:5000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tündérvíz lúgos harmatvíz, ph 9.1 Részletes leírás

A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű képpel szemléltetve, olyan mintha egy úszómedencének a pH-ja túl alacsony, amiben az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak. A mai szintetikus világunk, a rohanó életmódjával magával hozta a gyors és "egyszerű" élelmiszereket és üdítőitalokat, amelyek miatt a szervezet egyre több savas anyagot kénytelen elszenvedni, aminek következtében a szervezetben egyre több savféleség halmozódik fel. (Pl.: szénsav, tejsav, zsírsavak, húgysav stb.) A savtúltengés következtében a betegségeket előidéző baktériumok szaporodásnak indulnak, ami konkrét betegségeket válthat ki. (*REFLUX betegség, torokbetegségek, gyomorbetegségek, vesebetegségek, húgycsőgyulladások, allergiák, depresszió, izületi megbetegedések, krónikus fáradtság stb.) A másik világszinten kialakult probléma pedig az, hogy a felhalmozódó savak nagy része, a zsírban kötődnek meg, ezért a legtöbb elhízásnak is a savak a konkrét felelősei. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktiválja, ráadásul napokon belül a közérzetet is helyreállítja. Több hetes rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaáll a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével lebontja, semlegesíti azokat.
 
http://www.tunderviz.hu/images/icons/asvanyianyag%20tartalom.jpg
 
Tündérvíz lúgos vízről:
 
A legtöbb betegséget okozó baktériumnak a savas közeg a melegágya. Egy egyszerű képpel szemléltetve, olyan mintha egy úszómedencének a pH-ja túl alacsony, amiben az algák és egyéb baktériumok elszaporodnak. A mai szintetikus világunk, a rohanó életmódjával magával hozta a gyors és "egyszerű" élelmiszereket és üdítőitalokat, amelyek miatt a szervezet egyre több savas anyagot kénytelen elszenvedni, aminek következtében a szervezetben egyre több savféleség halmozódik fel. (Pl.: szénsav, tejsav, zsírsavak, húgysav stb.)
 
A savtúltengés következtében a betegségeket előidéző baktériumok szaporodásnak indulnak, ami konkrét betegségeket válthat ki. (*REFLUX betegség, torokbetegségek, gyomorbetegségek, vesebetegségek, húgycsőgyulladások, allergiák, depresszió, izületi megbetegedések, krónikus fáradtság stb.) A másik világszinten kialakult probléma pedig az, hogy a felhalmozódó savak nagy része, a zsírban kötődnek meg, ezért a legtöbb elhízásnak is a savak a konkrét felelősei. Orvosi kísérletekkel bizonyítható, hogy a szervezet savtúltengését rendszeres lúgos víz fogyasztásával helyre lehet állítani, ami legtöbb esetben a kialakult betegségeket inaktíválhatja, ráadásul napokon belül a közérzet javulása is beállhat. Több hetes rendszeres fogyasztásánál már látható változásokat is eredményezhet, mivel a pH háztartás helyreállásával az emésztés visszaállhat a megfelelő mechanizmusába, ezért nem engedi a felesleges zsírsavakat felhalmozni, hanem hatékony működésével képes lebontani és semlegesíteni azokat.
Szervezetünk alapeleme a víz, aminek minősége, mennyisége és pH értéke döntő tényezők:
 
Testünk több, mint 70%-a víz, ami azt jelenti, hogy egy 60 kg-os személynek testét minimum 42 kg víztömeg alkotja. A napi szinten egy felnőtt személy 2,5 kg folyadékot veszít, amit a szervezet egészséges működése érdekében folyamatosan pótolnia kell. Ez a két alaptény bizonyítja, hogy a szervezet működését leginkább a víz minősége és mennyisége határozza meg. Amikor a víz vegyi vagy más idegen anyagokkal szennyezett, belépve a sejtekbe, megváltoztatja a szerkezetüket, ami viszont a DNS változásához vezethet. Így indul meg a folyamat, a szervezet öregedéséhez, illetve sok betegség kialakulásához.
REFLUX betegség megelőzésére, kezelésére:
 
Hallott már a reflux betegségről? Sokan nem gondolják, hogy a gyomorégés, a savas íz a szájban vagy égő érzés a torokban, a krónikus köhögés és a mellkasi fájdalom mind a reflux betegség velejárói lehetnek. A panaszokat az emberek csendben tűrik, ráfogják helytelen étkezési szokásaikra, stresszel teli rohanó életvitelükre. Magyarországon a nyugati országokhoz hasonlóan a felnőtt lakosság körében igen nagy arányban fordul elő a betegség, körülbelül minden harmadik embert érint. A reflux betegséggel sokan élnek együtt, egyre többen szenvednek e tünetektől, mégis kevesen fordulnak orvoshoz. Általában hozzászoknak a tünetekhez, vagy öngyógyító módon vény nélküli készítményekkel segítenek magukon, és csak akkor fordulnak szakemberhez, ha a tünetek már jóval súlyosabbak.
 
Pedig a reflux betegség jól kezelhető, szövődményei megelőzhetők.
 
Az alábbi összefoglaló segítséget nyújt a betegség és a tünetek idejében történő felismeréséhez, valamint hasznos információkkal szolgál a megelőzésről és a kezelési lehetőségekről:

Mi is az a reflux?
Étkezéskor az ételt a nyelőcső mozgása a gyomor felé hajtja, a nyelőcső alsó záróizma megnyílik, az étel a gyomorba kerül, majd a záróizom bezárul. Ha a záróizom nem működik jól, a gyomorszáj tartósabban nyitva marad, és a savas, maró gyomornedv a nyelőcsőbe visszakerülhet. Refluxnak (visszafolyás) azt a jelenséget nevezzük, amikor a gyomortartalom visszajut a nyelőcsőbe. Önmagában ez még nem kóros, gondot akkor okoz, ha az átlagosnál többször fordul elő. Betegségnek akkor tekintjük, ha a reflux tüneteket okoz.

Mitől ég a gyomrunk?
A gyomorban evés után bőséges savtermelés indul meg. Ha rosszul zár a gyomorszáj, a sav hosszabb-rövidebb időre feljut a nyelőcsőbe, és azt marja. A nyelőcső "bélése", nyálkahártyája nem alkalmas arra, hogy ellenálljon a sav maró hatásának, ezért égő fájdalommal tiltakozik. A savas reflux által okozott panaszt gyomorégésnek hívjuk, noha eredete nem a gyomor, hanem a nyelőcső. A fájdalom a nyelőcső alsó szakaszán keletkezik, az égő érzést a gyomorszájnál, a szegycsont mögött és a torokban érezzük.

Hogyan alakul ki a reflux betegség?
Reflux betegség szinte mindenkinél kialakulhat. Vannak olyan állapotok, amelyek növelik a reflux gyakoriságát. Így pl. a megnövekedett hasűri nyomás hatására (túlsúlyosság, szűk ruha, terhesség), és légúti betegségben szenvedőknél (köhögés!) gyakrabban fordulhat elő. Egyes gyógyszerek csökkentik a záróizom tónusát (egyes asztma- és allergia-ellenes szerek, nyugtatók) és ilyen hatásúak bizonyos ételek is például a zsír, csokoládé, alkohol, és a mentol.

Jellemző tünetek
A savas reflux jellegzetes tünete a gyomorégés. Van akinél a reflux gyomorszáj-táji fájdalmat, esetleg émelygést, savas büfögést okoz, olykor a sav feljön a torokba, szájba, savas, keserű szájízt okozva. Sokaknál a tünetek nem egyértelműek, más betegségre emlékeztetnek. Így okozhat rekedtséget, éjszakai-reggeli krónikus köhögést, szorító mellkasi fájdalmat. Sok olyan beteg jelentkezik a háziorvosnál, aki mellkasi fájdalmat panaszol, de az EKG és az egyéb kardiológiai vizsgálatok negatívak. Nem ritkán az orvost is, a beteget is megnyugtatja, hogy nem fenyeget az infarktus veszélye, és nem folytatják a vizsgálatokat, ezért csak jóval később derül ki: reflux okozza a tüneteket.

Mit tehetünk a megelőzés érdekében?
A reflux betegség megelőzésében fontos szerepe van a helyes táplálkozási szokások kialakításának. Lehetőleg kerülni kell a dohányzást, alkoholfogyasztást, a hajolgatást, a szűk ruhát vagy a szoros övet. Ajánlott a túlsúlytól megszabadulni, naponta többször kisebb mennyiségű ételt fogyasztani. Kerülni kell a gyomorégést okozó zsíros ételek, csokoládé, fűszerek, tea, kávé, gyümölcslevek fogyasztását. A szigorú diéta azonban fölösleges. Különösen fontos, hogy a napi utolsó étkezés ne késő este, közvetlenül lefekvés előtt történjék.
 
A reflux betegség enyhébb eseteiben az életmódbeli változásokkal (is) jelentős javulást lehet elérni. Az életmódbeli változásokhoz javasolt a Tündérvíz lúgos rendszeres fogyasztása, mivel rohanó világunkban nem mindig tudunk odafigyelni a tökéletes étrendünkre, de a jó hír az, hogy nem is kell. A testünk több mint 70% víz, ami a szervezetben lezajló folyamatokért döntően felelős. Ha csak önmagában a helyes folyadékfogyasztásra gondot tudunk fordítani, a reflux megelőzés érdekében már 70%-ot tettünk. A Tündérvíz lúgos a savas szervezetbe, illetve a gyomorműködés folyamataiba bekerülve azonnali hatást vált ki, amelyben azt kell érteni, hogy a savas közegbe bekerülve semlegesíti a káros folyamatokat, reakciókat a szervezetben. A változások érdekében a napi 1-1,5 liter elfogyasztása javasolt.
A lúgosításról általában:
pH érték lényege:
Mérőszám, a vizes oldatokban jelen lévő hidrogénion-koncentrációra vonatkozik, ezáltal az oldat savas, semleges vagy lúgos reakciójának a mértéke. A pH-érték skála 0-tól 14-ig terjed. A savak 7 alatti, a lúgok 7 feletti értékkel rendelkeznek. A víz eredeti formájában 7-es (semleges) pH-értékű. Az ivóvíz-szabvány szerint az ivóvíznek nem szabad 6.5 alatti és 9.5 feletti pH-értékkel rendelkeznie.
 
A pH-érték megmutatja, hogy egy vizes oldat savas, semleges vagy alkálikus kémhatású-e.
Ha a pH-érték kisebb, mint 7, akkor az oldat savas.
Ha a pH-érték pontosan 7, akkor az oldat semleges.
Ha a pH-érték nagyobb, mint 7, akkor az oldat lúgos (alkálikus, bázisos).
pH mérések:
Gyomornedv
0.9 - 1.5
Citromlé
2.3
Ecet
2.9
Aludttej
4.4
Vizelet
4-8
Esővíz (a feloldott széndioxiddal)
5.5 - 5.8
Tej
6.4 - 6.7
Emberi vér
7.37 - 7.45
Tengervíz
7.8 - 8.2
Kóla!!!(Foszforsav és Szénsav tartalom miatt)
2.6
Bélnedvek
8.3
 
Sav-lúg háztartás:
A test alapregulációját döntően a savak és lúgok összjátéka határozza meg. Ezek váltakozó ritmusban áradnak keresztül az ember szervezetében. A felnőtt ember a vérének 7.37-től 7.45-ig terjedő pH-értékének köszönhetően alapvetően lúgos (bázisos) élőlénynek számít.
 
Nézzünk csak ki a természetbe! A földünk legnagyobb gondja jelenleg a zöld- és agrárfelületek túlsavasodása a savas esők miatt. A folyóinknál és tavainknál észlelhető, hogy 5-ös pH-értéktől a halak kipusztulnak. Mit jelent a "pH-érték"?
 
Ezzel a fontos mérőszámmal a sav-lúg háztartás közepében vagyunk, ami nem csak a külső természet számára, hanem az emberi élet alapregulációja szempontjából is döntő jelentőséggel bír. Ez a sav-lúg háztartás, mint egy szigorú könyvvizsgáló, szabályozza a légzést, a vérkeringést, az emésztést, a kiválasztást, az ellenállóképességet, a hormontermelést és sok mást. Majdnem mindegyik biológiai folyamat csak akkor fut le kifogástalan módon, ha biztosítva van egy meghatározott pH-érték.
 
A sav-lúg háztartás a testünkben, a mintegy 100 billió test-sejtünkben folyamatosan lejátszódik. Mindegyik sejtben állandóan keletkezik az energiatermelés során széndioxid (CO2). Ehhez jönnek még további savak, amelyeket a táplálkozással veszünk fel, illetve az anyagcsere során képződnek.
 
A pH-érték skálából leolvasható, mennyire savas (hány elektromosan pozitív töltésű sav-molekula van benne) vagy lúgos (hány elektromosan negatív töltésű lúg-molekula van benne) egy oldat, egy folyadék, a vér vagy a vizelet.
Miért olyan lényeges a pH érték?
Jegyezzük meg: a vizelet acidózisa (savtúltengése) a fennálló sejt-acidózist tükrözi vissza!
 
Az egészséges, anyatejjel táplált csecsemő vizeletének pH-értéke 8 és 8.5 közé esik. Minden bizonnyal az emberiség a végtelenül hosszú történelmében már valamikor egyszer rendelkezett ezzel a pH-értékkel a vérében, mielőtt a jelenlegi siralmas 7,35-ös értékünkre süllyedtünk. A 8 feletti bázikus értékek ugyanis nem csak egészséges és szép testet biztosítanak, hanem képessé teszik az embert a nagyobb testi és lelki teljesítményekre is.
 
Figyelem, az oldal elsősorban páciensek, betegek tájékoztatására készült! Az itt olvasható információk önmagukban nem alkalmasak diagnózis felállítására. A tünetek észlelésekor forduljon kezelőorvosához!
 
Felhasznált irodalom:
dr. Lakosi Gabriella Refluxbetegség című, a www.informed.hu oldalon megjelent cikke

Tündérvíz lúgos harmatvíz, ph 9.1 Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Andi2018. 03. 08.

  Jó ízű,jó árú

Anonim Felhasználó2017. 10. 26.

  Még nem tudok róla nyilatkozni, mert még csak 1 napja fogyasztjuk, de sok jót hallottunk róla.

Stephanie2016. 11. 10.

  Nagyon kellemes izu, segit a gyomorbantalmak ellen.

Jeno2016. 10. 31.

  Nagyon kellemes izű viz.Első alkalommal próbáltam ki, de úgy hiszem rendszeres használó leszek!

Anonim Felhasználó2016. 06. 02.

  Gyomor problémámnál,emésztési problémámnál stb. már 2.nap után éreztem változást!

polanszki2016. 04. 25.

  -

Anonim Felhasználó2016. 04. 24.

  Elmúlt a sav maró érzése a torkomból.

Anonim Felhasználó2016. 04. 19.

  Rendbe tartja a gyomorsav túltengést Míg a tündérvizet fogyasztom nem kell gyógyszer!

Még több mutatása