Dr.Steinberger Gyömbér mix

Raktáron

Élvezze ezt a harmonikusan komponált vegyes gyümölcslevet, amely gondosan válogatott ökológiai termesztésből származó alma, szőlő és ananász levéből készül, enyhén csípős, frissen préselt gyömbérlével.

2 315 Ft
egységár: 3,09 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004192000523
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:750 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Gyömbér mix Részletes leírás

A Dr. Steinberger Gyömbér-Mix gyömbérrel kevert vegyes gyümölcslé, magas vitamin tartalommal. Meghűléses időszakban különösen ajánlott.

Gyömbér
Az egyik legrégebben használt gyógynövény a gyomor megnyugtatására, felfúvódás, hasmenés, émelygés, hányinger vagy görcsök ellen. A gyömbér gyógyhatású összetevői a növény gyökértörzsében találhatóak. Jelentős mennyiségű szénhidrátot, fehérjét, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Találhatunk benne mangánt, kalciumot, foszfort, nátriumot, káliumot, magnéziumot, vasat és cinket. Vitaminjai közül legfontosabbak a B-vitaminok és az E-vitamin. Gyógyhatásaiban jelentős szerepet játszanak az illóolajok. Antivirális, méregtelenítő és gombaölő hatásával megerősíti az immunrendszer védekező képességét, így járványos időszakban segíthet elkerülni a vírusfertőzéseket. Természetes görcsoldóként ízületi gyulladások, merevség, reumás fájdalmak, izomgörcsök esetén is segítséget jelenthet. A gyömbér szinte valamennyi emésztőrendszeri panasz kezelésére alkalmazható, serkenti az anyagcserét, megszünteti a túlterhelt gyomor okozta kellemetlen telítettség érzetet és a puffadást. Mérsékli a heves hányási rohamokat, kifejezetten ajánlott a terhesség alatti hányinger, illetve tengeribetegség esetén. Szélhajtó tulajdonságával ellazítja az emésztőrendszer izmait, megelőzi és kezeli a puffadást, hasfájást.

Összetevők:
almalé, *szőlőlé, *ananászlé, *gyömbérlé (1 %)

*=Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Tápanyagtartalom 100 ml-ben:
energia 285 kJ (67 kcal)
zsír 0,1 g
ebből telített zsírsav < 0,05 g
szénhidrát 15,7 g
ebből cukor (a gyümölcsből származó) 15,4 g
élelmi rost 0,3 g
fehérje 0,2 g
só < 0,025 g

Fogyasztási javaslat:
Napi 150 ml

Felhasználási javaslat:
Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 5 napig tárolható. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható. A melegítést lassan, keverés mellett végezze, ne forralja.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. 

Dr.Steinberger Gyömbér mix Összetevők

Bio-almalé, Bio-szőlőlé, Bio-ananászlé, Bio-gyömbér-lé (1 %)

Dr.Steinberger Gyömbér mix Tudnivalók

​Átlagos tápérték 100 ml-benenergia 285 kJ (67 kcal)zsír 0,1 gebből telített zsírsav < 0,05 gszénhidrát 15,7 gebből cukor (a gyümölcsből származó) 15,4 gélelmi rost 0,3 gfehérje 0,2 gsó < 0,025 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Finta László2018. 07. 24.

  Már többször is rendeltem, szerintem egészséges és ízletes.

Finta László2017. 12. 08.

  Erre én kíváncsi leszek, most próbálom majd ki

zozsi2016. 09. 29.

  egészséges, finom

Anonim Felhasználó2016. 01. 27.

  Most próbáltam először, de nagyon finom.