Garden - Feketeribizli-Alma Ital 100% 500ml

Nincs raktáron

GARDEN - Feketeribizli-alma ital 100% 500MLÖn is imádja a fekete ribizlit? Egy új italt kóstolna, melyben valódi gyümölcsök ízét élvezheti? Nem akar több tartósítószeres folyadékot bevinni a szervezetébe? Van egy jó hírünk! A fekete ribizli minden tápanyaga megtalálható a Garden különlegességében, hiszen valódi gyümölcstartalommal rendelkezik.

Kosárba
EAN kód:5999882397559
Márka:Garden
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden - Feketeribizli-Alma Ital 100% 500ml Részletes leírás

GARDEN - Feketeribizli-alma ital 100% 500ML

Ön is imádja a fekete ribizlit? Egy új italt kóstolna, melyben valódi gyümölcsök ízét élvezheti? Nem akar több tartósítószeres folyadékot bevinni a szervezetébe?

Van egy jó hírünk! A fekete ribizli minden tápanyaga megtalálható a Garden különlegességében, hiszen valódi gyümölcstartalommal rendelkezik. Olyan értékes vitaminok vannak benne, mint a C-, az E- és a B-vitaminok. Ha ez kevés lenne, ásványi anyagokban és nyomelemekben is bővelkedik!

Kóstolja meg a Garden újdonságát, melyben az almát kiegészíti a feketeribizli zamata!

Mesterséges adalékok nélkül készült, hogy így is hozzájárulhassunk az egészsége megőrzéséhez, hiszen a káros anyagok megbetegítenek minket. Ebben az italban olyan anyagok is vannak, amik a betegségeket megelőzik, mint például az influenzás megvetegedések. Hát nem szuper?

Fogyassza a Garden alma - feketeribiszke 100%-os gyümölcslevét, hiszen a harmonikus íze mellett az egészségt is ápolja.

Gyártásakor minden alapanyagot ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból szereztünk be, és folyamatos ellenőrzések mellett készítettük el belőlük az üdítőnket, mely minden palacknál ugyanazt a kiváló színvonalat biztosítja.

Válassza a Garden alma - fekete ribizli üdítőitalát, ha:

Frissességre vágyik.Mesterséges adalékoktól mentes italt keres.Fontos az egészséges életmód fenntartása.Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia205 kJ / 48 kcalZsír< 0,05 g- amelyből telített zsírsavak< 0,05 gSzénhidrát10,7 g- amelyből cukor10,7 gFehérje0,2 gSó< 0,001 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.