Garden - Pirosribizli-Alma Ital 100% 500 ml

Nincs raktáron

GARDEN - pirosribizli-alma ital 100% 500 mlMegkóstolná a Garden újdonságát, mely az alma és a piros ribizli csodás keverékét tárja elénk? Vitaminokkal teli üdítőitalt keres? Felfrissülésre, kikapcsolódásra vágyna? Dőljön hátra a foteljében, és élvezze egy pillanatra a Garden üdítőjének ínycsiklandó ízvarázsát! Mesterséges adalékanyagoktól mentesen készült, valódi gyümölcsök hozzáadásával, melyek nem csak ízükkel fogják meghódítani a szívét, hanem a bennük lévő vitaminokkal és értékes tápanyagokkal is.

Kosárba
EAN kód:5999882397542
Márka:Garden
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garden - Pirosribizli-Alma Ital 100% 500 ml Részletes leírás

GARDEN - pirosribizli-alma ital 100% 500 ml

Megkóstolná a Garden újdonságát, mely az alma és a piros ribizli csodás keverékét tárja elénk? Vitaminokkal teli üdítőitalt keres? Felfrissülésre, kikapcsolódásra vágyna?

Dőljön hátra a foteljében, és élvezze egy pillanatra a Garden üdítőjének ínycsiklandó ízvarázsát! Mesterséges adalékanyagoktól mentesen készült, valódi gyümölcsök hozzáadásával, melyek nem csak ízükkel fogják meghódítani a szívét, hanem a bennük lévő vitaminokkal és értékes tápanyagokkal is.

Az alma vitaminjai keverednek a piros ribizli antioxidánsaival, amelyek megakadályozzák a szabadgyökök képződését, gyulladás- és rákellenes hatásúak. Értékes tápanyagokkal tölti meg a szervezetünket, amely az immunrendszer erősítéséért felel.

Élvezze a különleges kényeztetést, amit a Garden Önnek tartogat! Gyermekei is imádni fogják, hiszen a két nagy kedvencük most egy italban egyesül, amely finom ízt és rengeteg nyomelemet tartalmaz.

Az ital organikus összetevőit ellenőrzött gazdálkodásból szerezzük be, a gyártás során pedig folyamatos odafigyeléssel alkotjuk meg az almás - ribizlis varázst.

Hozzáadott cukrokat nem tartalmaz! Hűtve ajánlott fogyasztani.

Válassza a Garden almás - piros ribizlis üdítőitalát, ha:

Egy valódi gyümölcsökkel készült üdítőt vásárolna.Szereti a különleges ízkombinációkat.Mesterséges adalékanyagok nélkül készült italt keres.

 

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia170 kJ / 40 kcalZsír< 0,05 g- amelyből telített zsírsavak< 0,05 gSzénhidrát9,4 g- amelyből cukor9,4 gFehérje0,2 gSó< 0,001 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.