Höllinger Bio Multi sunrise nektár 200 ml

Nincs raktáron

Höllinger termék a bio nektárlevek kedvelőinek.  Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsből készült, színezékek, tartósítószerek, ízesítők és hozzáadott cukor nélkül. Pasztőrözött termék.

Kosárba
EAN kód:9120008994888
Márka:Höllinger
Kiszerelés:600 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Höllinger Bio Multi sunrise nektár 200 ml Részletes leírás

Höllinger Bio Multi sunrise  nektár 200 ml

Gyermekeinknek kizárólag a legjobb minőség a megfelelő!” Ez a mottó hűen jellemzi az 1998-ban alapított osztrák Höllinger cég filozófiáját és biotermékeik kompromisszummentes minőségét. Számukra a helyi ökológiai gazdaságokból származó természetes összetevők beszerzése nem csak aktuális trend, hanem évtizedes hagyományokban gyökerezik.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Összetevők: 7-féle gyümölcsből (alma, narancs, ananász, őszibarack, mangó, maracuja, citrom), valamint sárgarépából készült juice a jól bevált recept szerint: 60% gyümölcs, 40% szénsavmentes víz és semmi más.

Leírás:Bio lé, 54% vegyes bio gyümölcslé koncentrátumból (alma, narancs, ananász, őszibarack, mangó, maracuja és citrom) és 6% sárgarépalé koncentrátumból.

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Pasztörizált.

Átlagos tápérték 100ml termékben:

Energia: 107kJ/25kcal;
Zsír: <0,5g, ebből telített zsírsavak:<0,1g,
Szénhidrát: 5,7g, ebből cukrok: 5,5g,
Fehérje: <0,2g;
Só: <0,01g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.