Nektária - Alma 100% Natúr 5L

Nincs raktáron

Nektária - Alma 100% natúr 5lA prémium minőségű, rostos almalevünk 100% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor nélkül készült, kíméletes eljárással. Magas beltartalmi értékkel bíró, magyar gyümölcsöket dolgoztunk fel.

Kosárba
EAN kód:5999562430361
Márka:Nektária
Kiszerelés:5000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nektária - Alma 100% Natúr 5L Részletes leírás

Nektária - Alma 100% natúr 5l

A prémium minőségű, rostos almalevünk 100% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor nélkül készült, kíméletes eljárással.

Magas beltartalmi értékkel bíró, magyar gyümölcsöket dolgoztunk fel.

A gyümölcslé eltarthatóságát hőkezeléssel és antiszeptikus csomagolással biztosítjuk, nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadatott cukrot és adalékanyagot.

Egy pohár finom, prémium Nektária almalé 25-30 dkg érett gyümölcs energiájához, vitamin- és ásványianyag-tartalmához juttatja gyermeke és az ön szervezetét.

Csomagolásról: Antiszeptikus, hosszú eltarthatóságot biztosító, csappal ellátott, hűtést nem igénylő csomagolásban kínáljuk. A karton tárolódoboz külön rendelhető.

Az almáról

“Minden nap egy alma az orvost távol tartja!”Nem szükséges vasszeget szúrni a méltán népszerű gyümölcsbe, e nélkül a kétes praktika nélkül is értékes.

Gyümölcssav- és vitamintartalma magas, több mint 20-féle ásványi anyag található benne: kalciumot, foszfor, vas, magnézium, nátrium, kálium, A-vitamin, B- komplex vitaminok, kevés C-vitamin forrása.Sikerét a pektin nevű anyagnak is köszönheti. Rostjai az érés során feloldódnak és pektin keletkezik. Ez az anyag a bélbe jutva az ott jelenlévő baktériumok hatására jótékony védőréteget képez a nyálkahártyán. A rendszeres alma fogyasztása kedvező hatással rendelkezik az emésztésünkre. A flavonoidok emellett erősítik az immunrendszert, rákmegelőző-, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bírnak, segítenek a vírusok és baktériumok leküzdésében, májvédő szerepet is betöltenek. Összességében védik az egészségünket.

A bűnbeesés gyümölcsét többféleképpen is fogyaszthatjuk, mivel a benne rejlő hatóanyagok nagy részét a feldolgozás alatt is megőrzi.

Akár gömbölyű, piros, zöld vagy sárga, roppanós vagy folyékony, nehezen tudnám elképzelni a kamrát az alma nélkül.

Tekintse meg almalé felhasználásával készült finomságainkat a receptek között.

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia234,6 kJ / 57,2 kcalZsír0,4 gSzénhidrát13,0 g- amelyből cukor11,5 gFehérje0,4 gSó0,005 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.