Természet Á.Gránátalma-Mangó 1000Ml

Nincs raktáron

A Gránátalma-mangó gyümölcslé egy óriási szerelem - nem csak szerelmeseknek. A gránátalma egy mediterrán gyümölcs, amely mélybordó színű és csaknem 600 húsos magot tartalmaz. Rendkívül magas anti-oxidáns hatása miatt közkedvelt a szív- és érrendszeri betegséggel küzdők között, hosszan felszívódó hatása miatt pedig a diétázóknak is ajánlott a fogyasztása.

Kosárba
EAN kód:5999563810445
Márka:Természet Áldása
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Természet Á.Gránátalma-Mangó 1000Ml Részletes leírás

A Gránátalma-mangó gyümölcslé egy óriási szerelem - nem csak szerelmeseknek.A gránátalma egy mediterrán gyümölcs, amely mélybordó színű és csaknem 600 húsos magot tartalmaz. Rendkívül magas anti-oxidáns hatása miatt közkedvelt a szív- és érrendszeri betegséggel küzdők között, hosszan felszívódó hatása miatt pedig a diétázóknak is ajánlott a fogyasztása.A mangó egy különösen finom, édes ízű csonthéjas gyümölcs, amely sok értékes vitamint tartalmaz (A, B, E, K vitaminok) Miért hasznos a Gránátalma-mangó gyümölcslé:alacsony kalóriatartalma miatt diétába is beilleszthetősegít az immunrendszer erősítésébengyorsítja a sebgyógyulástrostokban gazdag, ennek köszönhetően javulhat az emésztés és fokozódhat az anyagcserehatékonyan lehet csökkenteni a szív- és érrendszeri problémák kialakulásáért felelős okokatjó hatással van a vérnyomásramagas C, E és K vitaminforrásgyulladáscsökkentősegíti az egészséges emésztést Megfelelő kezelés mellett eredményes lehet a gránátalmalé fogyasztása:prosztata gondok eseténérelmeszesedés ellencukorbetegeknéllymphoma eseténvesebetegség eseténstressz kezelésénélnátha, influenza enyhítéséreÖsszetevők: gránátalmalé, mangólé

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.