Biorganik Karobpor 250 g

Biorganik Karobpor 250 g

Raktáron

A karobport a szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő, szárítással és őrléssel. Színében és állagában nagyon hasonlít a kakaóra, ezért legfőképpen ennek helyettesítésére használják. .

671 Ft
egységár: 2,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559313837
Márka:Biorganik
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Karobpor 250 g Részletes leírás

A kakaóval ellentétben a karobpor nem okoz problémát a házikedvenceknél, ezért gyakran használják jutalomfalatok készítéséhez is.

A karobpor, a kakaóval ellentétben nem tartalmaz koffeint és teobromint, amelyek kellemetlen hatással lehetnek az arra érzékenyekre. A karob nem izgalja, inkább nyugtatja az emésztőrendszert, ezért hasmenés esetén segíthet a tünetek enyhítésében. A karobpor íze édesebb, mint a kakaóé.

A karobpor rosttartalma igen jelentős és zsírtartalma sokkal alacsonyabb, mint a kakaópornak, ezért fogyni vágyók inkább ezt válasszák, ha könnyű desszertet szeretnének készíteni.

A karobpor antioxidánsokat is tartalmaz, illetve fontos ásványi anyagokat, mint a kalcium, kálium, magnézium, cink.

A karobpor gluténmentes.

Felhasználás: A karobpor 1:1 arányban alkalmas a kakaó helyettesítésére szinte bármilyen receptben, akár nyersen, akár hőkezelt formában.

Összetevők: karob

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték:1217 kJ / 292 kcal
Zsír: 0,6 g
- amelyből telített zsírsavak:0 g
Szénhidrát: 45,3 g
- amelyből cukor: 36,7 g
Fehérje: 4,3 g
Só: 0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 04.

  finom, nem rákkeltő, tele vitaminnal

Szepi2018. 03. 06.

  Nagyon finom,hamis nutellát csináltam vele pörkölt földimogyoróval.

Kata702016. 11. 15.

  Még nem kóstoltam!

Kunerth Károlyné2016. 07. 05.

  Hasonló ízű mint a kakaópor, de sokkal egészségesebb

Anonim Felhasználó2016. 06. 29.

  Süteménybe tettem. Nagyon finom.

Anonim Felhasználó2016. 04. 19.

  A szentjánoskenyér termésének ízét ismerem, már ettem gyerekként. Körülbelül tudtam, milyen ízre számíthatok. Bár még kísérleti stádiumnál tartok a Karobporral, eddig a kakaót tökéletesen kiváltottam vele. Kicsit más az íze, de például kevés vaníliával ízesítve tökéletes, jobb mint a kakaó.

Réka2016. 03. 16.

  Sütni nem sütöttem még vele, inni adtam a gyerekemnek, de neki nem jött be. Remelem sutesnel jobban beválik. Szokni kell az ízét, illatát.

Szilvia2016. 02. 17.

  Finom, és ettől nem fáj a gyomrunk.

Még több mutatása