Eredeti Kínai Zöldtea Szálas 250 G

Eredeti Kínai Zöldtea Szálas 250 G

Raktáron

Koffein tartalma miatt élénkítő hatású, így kiválthatjuk vele a reggeli kávét. .

2 350 Ft
egységár: 9,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6901317245112
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eredeti Kínai Zöldtea Szálas 250 G Részletes leírás

A zöld tea fogyasztása keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik. Koffein tartalma miatt élénkítő hatású, így kiválthatjuk vele a reggeli kávét.

Egy csésze zöld tea kb. 30 mg koffeint tartalmaz. Ezenkívül fontos antioxidáns.

Alkalmazási javaslata: Egy kávéskanálnyi teafüvet, forró vízzel leöntve, 5 percig állni hagyjuk, majd fogyasztjuk.

A Különleges Kínai Zöld Tea csak zöld tea levelet tartalmaz, mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől.

Származási hely: Kína

A zöld tea fogyasztása Keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik. A zöld tea elsősorban erős antioxidáns hatásáról ismert. Koffein tartalma miatt élénkítő hatású, így kiválthatjuk vele a reggeli kávét. Hasznos aminósavai 60-70 fokon oldódnak ki, lassú felszívódású koffeintartalma miatt hosszabb ideig maradhatunk általa élénkebbek, frissebbek. Hatóanyagai nem a gyomorban szívódnak fel, mint a kávé esetében, hanem a vastagbélben, ezért energizáló hatása később jelentkezik, de tovább is tart. Az áztatási idejére vonatkozó javaslatai eltérőek, mivel a tealevelek származási helyétől függően a másfél perctől akár 5-8 percig tartó áztatás javasolt.

Íze – melyet a tannin nevű cserzőanyag kölcsönöz neki – az első leforrázáskor a legintenzívebb, és jellegzetesen fanyar. Forrázását 60-70 fokon ajánlott elvégezni, és a leveleket 40-120 mp-ig áztatni.

Második öntésnél az áztatási időt a felére csökkenthetjük, a harmadik öntésnél ismét az első forrázat áztatási idejével számoljunk.

Általánosságban elmondható: minél tovább ázik a teafű, annál kesernyésebb a tea íze.
 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.