Fruit Tea - Sült Tea Trópusi Gyümölcsös 40 ml

Fruit Tea - Sült Tea Trópusi Gyümölcsös 40 ml

Nincs raktáron

Ananász, mangó, narancs, kivi, papja  .

Kosárba
EAN kód:5999860339090
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fruit Tea - Sült Tea Trópusi Gyümölcsös 40 ml Részletes leírás

 FRUIT TEA - Sült Tea Trópusi gyümölcsös, 40 ml

Csehországban a nagymamák már több mint 100 éve „sütnek” teát. Hagyományosan a lekvár befőzésekor készítik el ezt a természetes gyümölcskoncentrátumot. Az eredeti, hagyományos sült tea nem tartalmaz mesterséges összetevőt csak friss gyümölcsöt, fűszereket és mézet. A gyümölcsök kombinálásával és az egyedi fűszerezéssel különleges ízek születnek. A koncentrátumokat üvegekben teszik el, melyek forró vagy hideg víz hozzáadásával könnyedén elkészíthetőek.

Ananász, mangó, narancs, kivi, papja repíti a trópusokra, amint kinyitja a trópusi gyümölcsöket rejtő Fruit tea üvegét.  
Az üveg tartalmát (40ml) hígítsd fel 2-3dl hideg vagy forró vízzel. Az üvegben található gyümölcsöket is nyugodtan elfogyaszthatod. Télen felmelengeti testedet, nyáron pedig kiválóan hűsít.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.