Mecsek Zöldtea Gyömbér-Citrom

Mecsek Zöldtea Gyömbér-Citrom

Raktáron

Oldja a mindennapok feszültségét. .

907 Ft
egységár: 45,33 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999511551499
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mecsek Zöldtea Gyömbér-Citrom Részletes leírás

A zöld tea a citrom és gyömbér kellemes aromájával a nap bármely szakában egyensúlyba hozza szervezetünk működését, aktivizálja védekező erőinket és oldja a mindennapok feszültségét.

Adagolás
1 filtert 1,5-2 dl vízzel forrázzunk le, majd hagyja állni 3-5 percig. Ezután a filtert vegye ki. Melegen vagy hidegen, lehetőség szerint édesítés nélkül fogyassza.

Összetevők
Zöld tea, gyömbér, citromhéj, citrom aroma.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.