Absolute Live Energy Ital Kumquat-Mangó

Absolute Live Energy Ital Kumquat-Mangó

Nincs raktáron

Egzotikus íz kombináció, ami felpörget, hiszen a L-Arginine és 120 mg Koffein segít a fáradtság leküzdésében! Mire jó az L-Arginine: Az L-Arginine népszerűsége egyre nő, köszönhetően annak, hogy használata számos előnnyel jár: Jobb vérkeringés Nagyobb fizikai teljesítmény Fokozza az immunrendszer működését Serkenti az izmok növekedését Javítja a szív és érrendszeri egészséget Alvási funkciók javítása; Caffeine jótékony hatásai: A koffein az egyik legelterjedtebb pszichoaktív szer a világon, nem véletlenül: ébren tart minket segít a feladatokra összpontosítani hatalmas energialöketet ad Jótékonyan, hat a májra.

Kosárba
EAN kód:5998835905339
Márka:Absolute
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Absolute Live Energy Ital Kumquat-Mangó Részletes leírás

Egzotikus íz kombináció, ami felpörget, hiszen a L-Arginine és 120 mg Koffein segít a fáradtság leküzdésében! Mire jó az L-Arginine: Az L-Arginine népszerűsége egyre nő, köszönhetően annak, hogy használata számos előnnyel jár: Jobb vérkeringés
Nagyobb fizikai teljesítmény
Fokozza az immunrendszer működését
Serkenti az izmok növekedését
Javítja a szív és érrendszeri egészséget
Alvási funkciók javítása; Caffeine jótékony hatásai: A koffein az egyik legelterjedtebb pszichoaktív szer a világon, nem véletlenül:

ébren tart minket
segít a feladatokra összpontosítani
hatalmas energialöketet ad
Jótékonyan, hat a májra

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.