Bubee - Pinky Fruit Üdítő 330 ml

Bubee - Pinky Fruit Üdítő 330 ml

Nincs raktáron

Bubee - Pinky Fruit Üdítő, 330 mlÖn kóstolta már a legújabb sárkánygyümölcsös üdítőnket? A Bubee pinky fruit üdítőitala ugyanis ebből a rendkívül egzotikus gyümölcsből van, ami nem egy fán terem, hanem bizony egy kaktusz finom gyümölcse.

Kosárba
EAN kód:5999886580056
Márka:Bubee
Kiszerelés:330 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bubee - Pinky Fruit Üdítő 330 ml Részletes leírás

Bubee - Pinky Fruit Üdítő, 330 ml

Ön kóstolta már a legújabb sárkánygyümölcsös üdítőnket? A Bubee pinky fruit üdítőitala ugyanis ebből a rendkívül egzotikus gyümölcsből van, ami nem egy fán terem, hanem bizony egy kaktusz finom gyümölcse. Meglepő? Higyje el, az ízét is annak találja majd!

A pitaja, azaz kaktuszgyümölcs vagy sárkánygyümölcs egyes oszlopkaktuszok termése. Ilyen ínycsiklanó gyümölcse van például a Közép-Amerikából származó hullámos kúszókaktusznak is. Ezt a kaktuszt világszerte termesztik a sárkánygyümölcs miatt, hiszen sok mindenbe használják szín- és ízanyagként.

A pitaja hasonló a kaktuszfügéhez, azonban ez nagyobb és sokszor ízletesebb is. Húsa fehér vagy vörös színű, de megtalálható lila színben pompázva is. Magja meglehetősen kicsi, így ha Ön magát a gyümölcsöt szeretné enni, nem lesz kellemetlen meglepetésben része, ha hirtelen beleharap egy ilyen gyümölcsbe, nem fog egy óriási magtól kitörni a foga,azonban vigyázzon, ugyanis a héja élvezhetetlen, így a legkevésbé sem érdemes fogyasztani.

A Bubee üdítőit országszerte rengetegen szeretik, hiszen ezekben a kis fémdobozokban mindig egy igazi ízbomba lét fedezhet fel az, aki belekóstol.

Válassza a Bubee pinky fruit üdítőitalát, amennyiben:

â—Ź Odavan a különleges, egzotikus ízekért.â—Ź Nem fél kipróbálni valami újat.â—Ź A sárkánygyümölcs már a kedvencévé vált.â—Ź Imádja a szénsav kissé csípő ízét.

â—Ź Szereti a Bubee ínycsiklandóan finom üdítőit.

Termék összetétele:

ivóvíz, fruktóz-glükózszörp, szén-dioxid, étkezési sav(citromsav), édesítőszer (sztívia), színezék (neokokcin*), aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzonát)

*a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat

Hűtve fogyasztandó.

Fénytől védve, hűvös helyen tároljuk!

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia24,7 kcalZsír0 g- amelyből telített zsírsavak0 gSzénhidrát6 g- amelyből cukor6 gFehérje0 gSó0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.