Power Fruit Ital Grapefruit C-1000 750 ml

Power Fruit Ital Grapefruit C-1000 750 ml

Nincs raktáron

12%-os gyümölcstartalmú, energiaszegény, grapefruit ital forrásvízzel, hozzáadott C-vitaminnal, édesítőszerekkel.   A Power Fruit grapefruit italban felfedezhetjük a savanykás, a kesernyésen fanyar és az édes ízt is egyben.

Kosárba
EAN kód:5998835990120
Márka:Power Fruit
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Power Fruit Ital Grapefruit C-1000 750 ml Részletes leírás

A Power Fruit nem egy egyszerű „gyümölcslé”, hanem annál sokkal több. A termékek csökkentett energiatartalommal rendelkeznek, ám vitaminban annál gazdagabbak. A gondosan összeválogatott hatóanyagok segítséget nyújtanak a mindennapi kihívások során, és hatékonyan támogatják az immunrendszert.

C-vitamin
A fáradtság és a kifáradás érzését csökkenti.
Támogatja az immunrendszer normál működését.
Hozzájárul az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.
Biztosítja a megfelelő kollagén képződést, ezen keresztül fenntartja a porcok, fogíny és fogak normál állapotát.
Hozzájárul a bőr feszességéhez.
Támogatja az idegrendszer normál működését.

Stevia, szukralóz:
Steviát, szukralózt tartalmazó italok fogyasztása kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó italok fogyasztása

Összetevők: szénsavmentes forrásvíz, almalé 10% (sűrítményből), savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, almasav),  stabilizátor (gumiarábikum, glicerinészterek természetes gyantából színezék béta-karotin), C-vitamin (L-aszkorbinsav), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát),  édesítőszerek (szukralóz). Természetes módon előforsuló cukrokat tartalmaz. 

Energiatartalom: 26kJ/6Kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0g
Szénhidrát: 1,3g
amelyből cukor: 1,2g
Rost: 0,0g
Fehérje: 0,0g
Só: 0,0g
C-vitamin 133 mg

Power Fruit Ital Grapefruit C-1000 750 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:750
Csomagolási mértékegység:ml

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.