Dr. Steinberger bio Sárgarépalé 750 ml

Dr. Steinberger bio Sárgarépalé 750 ml

Raktáron

Ökológiai termesztésből származó sárgarépából készül, kíméletes feldolgozással és préseléssel nyerik ki a sárgarépa levét, amely mindezeknek köszönhetően megőrzi és tartalmazza a zöldség értékes összetevőit.

2 053 Ft
egységár: 2,74 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004192000264
Kiszerelés:750 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Steinberger bio Sárgarépalé 750 ml Részletes leírás

A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

Ajánlott: A jó látás elősegítéséhez, szív és keringési betegségek esetén.

Fogyasztási javaslat:
Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl.

Összetevők:
Bio sárgarépalé, bio citromlé

Figyelmeztetés:
Felbontás után hűtőben max. 5 napig. A felbontott üveg lezárva és hűtve 5 napig tárolható. Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, illetve zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója.

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Átlagos tápérték 100 ml-ben / kiszerelés: 750 ml
Energia: 134 kJ (32 kcal)
Zsír:< 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 6,5 g
- amelyből cukrok: 6,5 g
Rost: 1 g
Fehérje: 0,5 g
Só: < 0,01 g
A-vitamin:1200 μg / 150%* (bétakarotinból)

Dr. Steinberger bio Sárgarépalé 750 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.