Prosta-Check Öndiagnosztikai Teszt 1X

Raktáron

A prosztata antigént (PSA) a prosztata (dülmirigy) termeli. A prosztata a hasüregben a húgyhólyag alatt található, körülveszi a húgycsőnyílás hólyagból kivezető szakaszát és jelentős szerepet játszik az ondó termelésében.

2 971 Ft
egységár: 2 971,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3700083480016
Márka:Veda Lab
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prosta-Check Öndiagnosztikai Teszt 1X Részletes leírás

A prosztata antigént (PSA) a prosztata (dülmirigy) termeli. A prosztata a hasüregben a húgyhólyag alatt található, körülveszi a húgycsőnyílás hólyagból kivezető szakaszát és jelentős szerepet játszik az ondó termelésében. A prosztata-antigén szintjének változása fontos információval szolgál a prosztata állapotáról. Így a normál érték feletti szint patológiás (abnormális) elváltozásokra utalhat (jóindulatú megnagyobbodás, prosztata-gyulladás, rákos elváltozás stb
Mi a PSA teszt?
A PSA teszt a prosztata állapotának otthon, egyszerűen elvégezhető vizsgálata. A dobozban található lándzsa segítségével fájdalommentesen megszúrhatja ujjbegyét. A kibuggyanó kis vércsepp elégséges a teszt elvégzéséhez. 10 perc elteltével egyértelmű eredményt kap. Mint az igen részletes és érthető használati útmutatóból kitűnik, a teszten megjelenő 1 csík negatív, a 2 csík pozitív eredményt jelent.
Mit jelent, ha pozitív lett a tesztem?
A pozitív eredmény még NEM jelent prosztatarákot, de annyit viszont MINDENKÉPPEN jelez, hogy valamilyen probléma van a prosztatával.
A vérben mért, megemelkedett PSA szintet ugyanis prosztatanagyobbodás, prosztatagyulladás, húgyúti fertőzés is okozhatja. Ezek jóindulatú problémák, melyekkel azonban mégis ajánlott mielőbb szakorvoshoz, urológushoz fordulni. Az idejében felismert probléma jól és legtöbbször csupán valamilyen gyógyszerrel, étrend kiegészítővel kezelhető. Elhanyagolt esetben azonban vezethet prosztatarákhoz is.

Az urológus a nem igazán kedvelt, végbélen keresztül, tapintással végzett vizsgálat útján szinte minden esetben megbízható vizsgálati eredményt mond a prosztata állapotáról. Annak nagysága, keménysége, felületének tapintása alapján érzékeli a probléma természetét. A vizsgálat megerősítheti, hogy a prosztata valóban nagyobb méretű, esetleg gyulladás áll fenn, de ez – mint fentebb olvasható – jóindulatú probléma.
A prosztatarák a tüdőrák után a második leggyakoribb halálok. Ezért célszerű, ha bizonyos életkor (40-45 év) felett minden férfi rendszeresen, legalább évente egyszer gondot fordít a prosztata állapotának ellenőrzésére. Ehhez ma már nem feltétlenül kell orvoshoz fordulnia. Otthon végezhető PSA teszt segítségével képet kaphat a prosztata állapotáról.

Fontos, ha a teszt pozitív lesz, minél előbb forduljon urológus szakorvoshoz!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 09. 15.

  Sikerült a tesztelés. Reméljük pontos, mert több pozitívumot nem tudok mondani. Illetve gyorsan, 1 munkanap alatt megérkezett Foxpostba.

  Az ujjbegyszúró nem működött benne. Szerintem a rugóval volt a baj. Baromi sok vér kell hozzá... nem csak 1 csepp, mint egy vércukorszint-méréshez. Nehézkes a használata. Drága.

  A hibás ujjbegyszúró helyett tűt kellett használnom, ami sokkal rosszabb volt, nagyon nehéz volt elegendő vért venni. Inkább mindenki próbálja a háziorvosát rávenni, hogy küldje el a laborba PSA tesztre.

harangozo zoltán2023. 05. 11.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2023. 05. 03.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2022. 11. 30.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 09. 29.

  Nem tudom még nem használtam.