Terhességi Gyorsteszt Csik X-Epil

Terhességi Gyorsteszt Csik X-Epil

Raktáron

Az X-Epil terhességi tesztcsíkja otthoni felhasználásra készült, gyors terhességi teszt, mellyel perceken belül, csaknem száz százalékos pontossággal állapíthatja meg a terhesség tényét.  .

407 Ft
egységár: 406,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998603394044
Márka:X-Epil
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Terhességi Gyorsteszt Csik X-Epil Részletes leírás

A teszt nélkülözhetetlen mind a családtervezésben, mind a nem kívánt terhesség korai kimutatásában.

A nap bármely szakaszában elvégezhető vele a teszt, azonban javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon (hCG) nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.

Az X-Epil terhességi tesztcsíkjával nagyon egyszerű dolga lesz. A vizeletet egy tiszta pohárba kell felfogni, a csíkot pedig bele kell mártani. Így könnyen és mégis higiénikusan lehet használni. Egyszerű külsejének köszönhetően az eredmény könnyen leolvasható. A terhesség kezdeti szakaszában többszöri tesztelést javasolnak. 

Gyermekektől elzárva tartandó! Csak külsőleg! A tesztcsík csak egyszer használható! Ne használja fel a tesztcsíkot a szavatosságiido lejárta után! Ne használja a tesztcsíkot, ha a tasak sérült, vagy nincs megfelelően lezárva!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.