Laica Bi-Flux Vízszűrőb.Mg.Actíve 2Db

Raktáron

Bi-flux szűrőbetét a LAICA legfejlettebb technológiáinak eredménye. Nagy sebességű szűrést biztosít, ahol az átfolyás sebessége szabályozott, ez által biztosítja a legkiválóbb vízminőséget. Az exkluzív Laica magnesiumactiveTM formula csökkentheti a nem kívánt anyagokat az ivóvízben, de növelheti is a magnézium koncentrációját, amely természetesen is jelen van a vízben, ezzel növelve az emberi szervezet magnézium ellátását.

5 207 Ft
egységár: 2 603,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8013240702315
Márka:Laica
Kiszerelés:2 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Laica Bi-Flux Vízszűrőb.Mg.Actíve 2Db Részletes leírás

Bi-flux szűrőbetét a LAICA legfejlettebb technológiáinak eredménye. Nagy sebességű szűrést biztosít, ahol az átfolyás sebessége szabályozott, ez által biztosítja a legkiválóbb vízminőséget.Az exkluzív Laica magnesiumactiveTM formula csökkentheti a nem kívánt anyagokat az ivóvízben, de növelheti is a magnézium koncentrációját, amely természetesen is jelen van a vízben, ezzel növelve az emberi szervezet magnézium ellátását.A szűrőbetét csökkentheti:Klór, Klór melléktermékek, klórozott növényvédő szerek, nehézfémek (ólom, réz, cink, higany, alumínium és mások, amennyiben jelen vannak a csapvízben).Az eredeti bi-fluxTM mikrobiológiailag biztonságos. Gyakori és rendszeres, a jelenlegi jogi szabályozásoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokkal biztosított a folyamatos biztonság. Az összes szűrőbetétet 100%-ban sterilizálják.Egy szűrőbetét 1 hónapra vagy 150 L víz fogyasztására használható!Kiszerelés: 2 db-os csomagSzűrési szakaszok:1. Előszűrés2. Csökkenti a nehézfémeket3. Kémiai abszorpció és klór-származékok4. Ásványi egyensúly (Ca+Mg)5. PH kontroll6. Bakteriosztatikus7. Mikrohálós8. Átfolyás szabályozó9. Üledékmentesítés10. Dupla átfolyás100% minőségi garancia!A Laica garantálja a minőségellenőrzést a gyártás előtt, alatt és utána is. Szigorú tesztelések után a legfontosabb és minősített nemzetközi szervezetek tanúsítják a Laica bi-fluxTM minőségét.A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.