Donegal Hajfestőecset 9097 1 db

Raktáron

A lengyel Donegal márka a legjobb kellékek kialakításával vált híressé. Termékeit a magas minőség és a kedvező ár jellemzi.  .

256 Ft
egységár: 256,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5907549200975
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Donegal Hajfestőecset 9097 1 db Részletes leírás

Donegal Hajfestőecset 9097 - 1 db

A modern hajfestő eszközök különleges szerepet játszanak életünkben és megjelenésünkben. Nők milliói szeretik festeni a hajukat: kísérletezni a színekkel, követni a divatot, megváltoztatni az árnyalatokat és elfedni az ősz hajszálakat is. Ezen termékek szerves kiegészítői a hajfestő ecsetek. A kiváló minőségű hajfestő ecsetek lehetővé teszik, a hajfesték kényelmes és gyors felvitelét, aminek eredményeként a hajfestés otthoni körülmények között is könnyen elvégezhető. 

A kellék ergonomikus és praktikus formája tökéletesen illeszkedik a kéz formájához és megkönnyíti a festék felvitelét. A szálak magas minőségű szintetikus anyagból készülnek ami garantálja, hogy hosszú ideig tudja alkalmazni az ecsetet deformálódás és töredezés nélkül.

Használata:
Alkalmazza hajfestés során. A hajfesték célzott felviteléhez a hajra és a fejbőrre.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.