Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab
Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab - 1.
Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab - 2.
Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab - 3.
Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab - 4.

Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab

Raktáron

8 db betét, 1 db PH-teszt. Intim betét a menstruáció napjaira vagy az inkontinencia tüneteinek semlegesítésére. Szárazon és tisztán tart egész éjjel, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít.

1 091 Ft
egységár: 136,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886179014
Márka:Biointimo
Kiszerelés:8 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biointimo ANION NIGHT éjszakai anionos betét 8 darab Részletes leírás

8 db betét, 1 db PH-teszt. Intim betét a menstruáció napjaira vagy az inkontinencia tüneteinek semlegesítésére. Szárazon és tisztán tart egész éjjel, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít. Óriási nedvszívó képességének köszönhetően egész éjjel képes magába zárni a folyadékot. Tamponhasználóknak is ajánlott, hiszen az orvosok éjjelre a betét használatát javasolják a tampon helyett. Az anion tartalmú Biointimo Night biztonságot ad, miközben természetes anyagai nem okoznak irritációt és allergiát. Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere. A csomagolás tartalmaz egy gyorstesztet is a hüvelyváladék pH-értékének meghatározására


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.