Zuii Organic Bio arcpirosító  Peach

Zuii Organic Bio arcpirosító  Peach

Nincs raktáron

A Zuii Organic púder pirosító finomra őrölt virágokat tartalmazó formulájának köszönhetően abszolút egyedülálló. Tartósan természetes árnyalatot biztosít, harmonizál a bőrtónussal és matt eredményről gondoskodik.

Kosárba
EAN kód:812144010025
Márka:Zuii Organic
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zuii Organic Bio arcpirosító  Peach Részletes leírás

Zuii Organic Bio arcpirosító  Peach

 A Zuii Organic bio minősített arcpirosítója magasan pigmentált, préselt formulájának köszönhetően könnyedén természetes, üde arcpírt kölcsönöz az orcáknak. Öt meleg és rózsás árnyalatban elérhető. A varázslatos színhatás mellett a rózsa, kamilla és jázmin virágszirmok gondoskodnak a bőr ápolásáról és táplálásáról.

Színárnyalatok:
Meleg árnyalatok: Grapefruit vagy Nector
Semleges árnyalat: Peach
Hideg árnyalatok: Melon vagy Mango

Használat: Egy pirosító ecset segítségével, körkörös mozdulatokkal, az orcáktól a fültő felé haladva vigye fel az arcpírt. Az erőteljesebb színhatásért ismételje meg.

Minősítés: O.F.C. organikus minősítés (Ausztralia).

Ez a Zuii termék:parabén, PEG, ásványolaj származék, szilikon, talkum mentes

Összetevők: Rosa Damascena (Rose) Buds [1]Jasminum Officinale (Jasmine) Buds [1]Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/leaf/stem Water [1]Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Powder [1]Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil [1]Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract [1]Equisetum Arvense (Horsetail) Extract [1]Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract [1]Magnesium StearateD-Alpha TocopherolAscorbyl Palmitate (Vitamin C)Caprylic/capric TriglycerideTartalmazhat (+/-): Mica (Ci 77019)Ci 77891 (Titanium Dioxide)Ci 77007 (Ultramarines)Ci 77491 (Iron Oxide)Ci 77492 (Iron Oxides)Ci 77499 (Iron Oxide)Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide)Ci 77947 (Zinc Oxide)Ci 77742 (Manganese Violet)Ci 75470
ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Zuii Organic Bio arcpirosító  Peach Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

Zuii Organic Bio arcpirosító  Peach Összetevők

Damaszkuszi rózsával, jázminnal és kamillával, Aloe verával és jojoba olajjal, Mezei zsurló-, kamilla- és csalán kivonattal, Természetes ásványi pigmentekkel,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.