Inika Organikus sminklemosó 50 ml

Inika Organikus sminklemosó 50 ml

Nincs raktáron

Tiszta és gyengéd formula, mely hatékonyan távolítja el a sminket az arcbőrről és szemkörnyékről. .

Kosárba
EAN kód:9339527008093
Márka:INIKA
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inika Organikus sminklemosó 50 ml Részletes leírás

Inika Organikus sminklemosó 50 ml

A sminklemosóban az aloe vera gyengédsége párosul a jojoba- és kókuszolaj ápolásával, melyet a kamillaolaj és a körömvirág kivonat tesz teljessé.
Nem tartalmaz káros adalékanyagokat. Pumpás kialakításának köszönhetően nagyon higiénikus.

Az INIKA vezető szerepet tölt be a természetes és organikus készítmények gyártásában, a márka az egyik legetikusabb és legtisztább választás az organikus kozmetikumok piacán. Amikor INIKA terméket választasz, biztos lehetsz benne, hogy a terméket nem tesztelték állatokon (tanúsítottan állatkísérlet-mentes) és hogy mentes minden állati eredetű összetevőtől (tanúsítottan vegán) ugyanúgy, ahogy mentes a különböző kérdéses összetevőktől és alkoholoktól is.

Ausztráliába készül | Certified Organics Australia minősített | Certified Halal minősített | minősített vegán és állatkísérlet-mentes | alkoholmentes formulák


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.