Attitude Vegyszermentes bababarát öblítő - Édes álmok 1000 ml

Attitude Vegyszermentes bababarát öblítő - Édes álmok 1000 ml

Raktáron

Ezt az ATTITUDE öblítőt kifejezetten kicsinyeink mosására fejlesztették ki. Tökéletesen puhítja az egész család ruháit. .

2 771 Ft
egységár: 2,77 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:626232421378
Márka:Attitude
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Vegyszermentes bababarát öblítő - Édes álmok 1000 ml Részletes leírás

Attitude Vegyszermentes bababarát öblítő - Édes álmok 1000 ml

Az öblítő csak hipoallergén összetevőket tartalmaz. A gyártó a termékeket alapos tesztelésnek vetette alá annak érdekében, hogy eltávolítsa az összes általános allergént a termék összetételéből. Újonnan tartalmaz zöld tea kivonatokat, amely antibakteriális és antioxidáns hatásáról ismert.
A csomag 40 mosási adagra elegendő, ami több, mint az ilyen méretű csomagoknál szokásos. Alacsony hőmérsékleten is nagyon jól működik. Használható természetes és szintetikus anyagokon. Alkalmas mind fehér, mind színes ruhákhoz.
Csodálatos természetes körte leves illattal.  Ez az illat diszkrét, nyugtató és örömet szerez az egész családnak.
Természetes erőforrásokból és ökológiailag készült. Több mint 95% biológiailag lebomló komponenst tartalmaz.

Azt EcoLogo minősítést, amely együtt jár a hozzáállás márka elkötelezettségét a környezetbarát. A tanúsítás ugyanakkor garantálja, hogy az így megjelölt háztartási termékeket szigorú tudományos vizsgálatoknak és / vagy teljes körű ellenőrzéseknek vetették alá, hogy megfeleljenek a harmadik felek szigorú környezetvédelmi normáinak. További információ erről a tanúsításról.  
A káros anyagok (például foszfátok, optikai fehérítők, színezékek) hiányát független laboratórium vizsgálja.
Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és ezeket nem tesztelték állatokon. Az ATTITUDE tagja a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének , a PETA-nak ("People for the Ethical Treatment of Animals").
100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához.
100% -ban újrahasznosítható csomagolás.

Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül.  

Csomagolás
1000 ml

Összetevők


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.