MosóMami Gold Bio Szűz Argánolaj 50 ml

MosóMami Gold Bio Szűz Argánolaj 50 ml

Raktáron

Tápláló kincs a bőrnek és a hajnak- a marokkói Atlasz-hegység területéről. Aranyló színű és diós, karakteres illatú közepes sűrűségű, “száraz” olaj, igen gyorsan beszívódik a bőrbe. .

3 233 Ft
egységár: 64,66 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884457442
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

MosóMami Gold Bio Szűz Argánolaj 50 ml Részletes leírás

A marokkói sivatag száraz klímájához alkalmazkodva, az argánfa számos olyan tulajdonságot kifejlesztett, amely megvédi őt a nap, a víz és a magas hőmérséklet hatásaitól. Ezt használja fel a kozmetikai ipar is, az argánolaj anti-aging, gyulladáscsökkentő és ápoló olajként is közkedvelt.

Nedves bőrön azonnali hidratálást, selymes utóérzetet biztosít. Gyorsan beszívódik és az esetleges viszketést, irritációt csökkenti. Pótolja a természetes zsírokat, mégsem nehezíti el a bőrt. Kifejezetten szereti az érett bőr. Száraz bőrön alkalmazva a zsíros vagy vegyes bőrre is jótékonyan hat, segít rendezni a bőr víz-zsír egyensúlyát. Használhatod nappali vagy éjszakai krém helyett, illetve az alá is. Valamint száraz bőrűek a nappali alapozó krém vagy púder alá. Hölgyek és urak részére egyaránt javasolt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 11. 18.

  Nagyon híg az állaga

Anonim Felhasználó2016. 09. 24.

  kedvező az ára

Anonim Felhasználó2016. 06. 14.

  A bőrre gyakorolt hatása kitűnő! Ajánlom mindenkinek, hogy kipróbálja! A drága ránctalanító krémek a nyomába sem érhetnek. Tényleg egy picike is elég belőle!

Anonim Felhasználó2016. 06. 10.

  Semmilyen illata nincs,nem érezni rajta az argánolajra oly jellemző illatot..az állaga is hígabb mint más termékek.

Anonim Felhasználó2016. 06. 06.

  kitűnő szépségápoló

Anonim Felhasználó2016. 05. 25.

  Ránctalanításra használom, shea vajba keverve kiváló hidratáló krémet kapok.Egész testre használom, hajvégekre is.