ProGastro KID Mini 1-3 éves gyerekeknek (31 db tasak)

ProGastro KID Mini 1-3 éves gyerekeknek (31 db tasak)

Raktáron

Élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény  1-3 éves gyerekek számára (31 darab tasak/doboz).

5 813 Ft
egységár: 187,5 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881988093
Márka:Progastro
Kiszerelés:31 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

ProGastro KID Mini 1-3 éves gyerekeknek (31 db tasak) Részletes leírás

A ProGastro KID Mini - 7 féle a bélcsatorna mikroflórájában is megtalálható élőflórát tartalmaz. Termékünk a világon egyedülálló ProbioAct® technológiával készült, mely biztosítja a baktériumok élettartamát, stabilitását és minőségét.

Kinek ajánljuk?
1 - 3 éves gyerekeknek

Hogyan alkalmazd a gyermekednek? Naponta 1 tasak (1 g) port keverj el kb. 1 dl szobahőmérsékletű vízben, teában, gyümölcslében, tejben vagy bármilyen pépes ételben, pl. joghurtban, zabkásában, tejberizsben, tejbegrízben, főzelékekben. Kicsiknek tápszerben elkeverve is adható. Fogyasztása naponta egyszer javasolt.

Meddig szedje a gyermeked? Használható folyamatosan, illetve kúraszerűen. Kúraszerű használatnál minimum 2 doboz elfogyasztása javasolt. 1 doboz 31 napra elegendő.

Csíraszám: > = 1x109 CFU/ 1g. Egy tasak 1 g port tartalmaz.

Hogyan tárold? Kisgyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten.

A ProGastro KID Mini: gluténmentes, tejfehérje- és laktózmentes, szacharózmentes, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz, mesterséges adalékoktól mentes.

Fontos figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes, változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Termékösszetevők: rizskeményítő , maltodextrin, inulin P7, baktériumok (Bifidobacterium lactis W51, B.lactis W52, Lactobacillus acidophilus W55, Lcasei W56, L.rhamnosus WGG, L.salivarius W57, Lclactis W58), frukto-oligoszaharid P7

Származási hely: Hollandia, Winclove BV.
Minőségét megőrzi: a doboz alján jelzett hónap végéig (hó/év).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.