1X1 Vitaday C-Vitamin 1000 mg rágótabletta
1X1 Vitaday C-Vitamin 1000 mg rágótabletta - 1.
1X1 Vitaday C-Vitamin 1000 mg rágótabletta - 2.

1X1 Vitaday C-Vitamin 1000 mg rágótabletta

Raktáron

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, tehát a természetes védekező mechanizmusok megfelelő működéséhez, megköti a szervezetben felgyülemlő káros szabadgyököket, ezáltal megőrzi a vitalitást, az egészséget, fenntartja a testi-lelki egyensúlyt és kialakul a jó közérzet és szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésébenA C-vitamin szerepet játszik tehát:• A káros oxidatív folyamatok lassításában• Az immunrendszer normál működésében• Kollagén fehérjék és hormonok szintézisében• Vas- és rézfelszívódásbanA D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához.

3 226 Ft
egységár: 53,76 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883354667
Márka:1x1 Vitaday
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

1X1 Vitaday C-Vitamin 1000 mg rágótabletta Részletes leírás

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, tehát a természetes védekező mechanizmusok megfelelő működéséhez, megköti a szervezetben felgyülemlő káros szabadgyököket, ezáltal megőrzi a vitalitást, az egészséget, fenntartja a testi-lelki egyensúlyt és kialakul a jó közérzet és szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében
A C-vitamin szerepet játszik tehát:
• A káros oxidatív folyamatok lassításában
• Az immunrendszer normál működésében
• Kollagén fehérjék és hormonok szintézisében
• Vas- és rézfelszívódásban

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat és a normál fogazat fenntartásához.
Finom narancsos ízben.

Hatóanyag: C-vitamin, D3-vitamin

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Németh László2015. 09. 03.

  azt nyújtja, amit várok.