Bioco Csipkebogyós Retard C-Vitamin 500 mg 100 db

Bioco Csipkebogyós Retard C-Vitamin 500 mg 100 db

Raktáron

Hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmaz.

3 881 Ft
egységár: 38,81 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103482
Márka:BioCo
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Csipkebogyós Retard C-Vitamin 500 mg 100 db Részletes leírás

Bioco csipkebogyó c-vitamin retard 500mg 100db

A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

A csipkebogyó jótékony, immunrendszert támogató hatása – elsősorban természetes C-vitamin tartalmának köszönhetően - régóta közismert. A C-vitamin erős antioxidáns hatású vitamin, nélkülözhetetlen a kollagénfehérje szintézishez, elősegítheti a vas bélrendszerből történő felszívódását, az immunrendszer normális működését. Hozzájárulhat a káros oxidációs folyamatok, ezáltal a sejtek öregedésének gátlásához.
A termék fogyasztása ajánlott vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, általános fáradtság, fokozott C-vitamin szükséglet (terhesség, szoptatás, fogamzásgátló tabletta szedése) esetén, valamint betegség után, az immunrendszer erősítésére.

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 1-2  filmtablettát bő folyadékkal lenyelni.

Összetevők:
Tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz); L-aszkorbinsav; fényező anyagok (zsírsavak, polivinil-alkohol, polietilénglikol); csipkebogyó kivonat (20 mg/filmtabletta); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói); színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok).

Hatóanyag 1 filmtablettában:
C-vitamin 500 mg (625 NRV%)*
*NRV%: napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.