Dammer's C-Acai 1500 kapszula

Dammer's C-Acai 1500 kapszula

Raktáron

Védelmet nyújt a szívbetegségekkel szemben és nagyszerű energiaforrásnak számít. .

2 278 Ft
egységár: 25,32 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5081473968016
Márka:Dammers
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dammer's C-Acai 1500 kapszula Részletes leírás

DAMMERS C-ACAI KAPSZULA 90DB

Termék összetétele:
Zselatin kapszulahéj aszkorbinsav, acai berry gyümölcskivonat

Az Acai berry ásványi anyagban, rostban, nyomelemekben és vitaminokban igen gazdag, úgynevezett szuper élelmiszer. ezen kívül rengeteg egyszeresen telítetlen zsírsavakat (MUFA) is tartalmaz, ezért semlegesíti a savakat, védelmet nyújt a szívbetegségekkel szemben és nagyszerű energiaforrásnak számít. pozitív hatása, hogy támogatja az emésztést és az anyagcserét, valamint az acai bogyó az egyik legerősebb természetes antioxidáns (kétszer több antioxidáns összetevőt tartalmaz, mint az áfonya)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 07. 24.

  Rendszeresen szedem.

  -

V. L.2023. 02. 08.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2015. 12. 09.

  Nem tudom egyértelműen kijelenteni, hogy ajánlom, vagy nem ajánlom. Az eltelt másfél hónap alatt semmiféle változást, nem vettem észre. Lehet, hogy hosszabb ideig kell használni. Bízom benne, hogy valamelyest beválja a hozzá fűzött reményeket, amelyek az immunrendszer, a szív- és érrendszer javításával, stb. kapcsolatosak. (Természetesen a fent említett időszak alatt, még nem fogyott el az egész doboz vitamin.) Egyelőre szedem tovább, lehetséges, hogy a pozitív hatások csak bizonyos idő elteltével fognak jelentkezni.

Anonim Felhasználó2015. 06. 20.

  Jó az ár/érték mutatója.