Damona C-Vitamin+Csipkeb. Tabl. 100 Db

Damona C-Vitamin+Csipkeb. Tabl. 100 Db

Nincs raktáron

1000 mg C-vitamint és 25 mg csipkebogyó kivonatottartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer(mikrokristályos cellulóz), fényező-anyag (sztearinsav), csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), csipkebogyó kivonat (25mg/tabletta).

Kosárba
EAN kód:5998607102713
Márka:Damona
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Damona C-Vitamin+Csipkeb. Tabl. 100 Db Részletes leírás

1000 mg C-vitamint és 25 mg csipkebogyó kivonatottartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer(mikrokristályos cellulóz), fényező-anyag (sztearinsav),csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát),csipkebogyó kivonat (25mg/tabletta).Hatóanyagok

Hatóanyag 1 tablettában

C-vitamin 1000 mg (1250 NRV%)*Csipkebogyó kivonat 25 mg

Adagolás: Naponta 1 tabletta

OÉTI által notifikált termék

* NRV%: a napi beviteli referencia érték %-a felnőttek esetében


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.