Eden Premium Aszkorbinsav 250 g

Eden Premium Aszkorbinsav 250 g

Nincs raktáron

Az aszkorbinsav por a C-vitamin legtisztább koncentrált formája. A szervezet nem tárolja a C-vitamint, hanem azonnal felhasználja azt, ezért rendszeres bevitel javasolt. Tökéletesen felszívódó, kizárólag gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokból.

Kosárba
EAN kód:5999563455738
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden Premium Aszkorbinsav 250 g Részletes leírás

Az aszkorbinsavat testünk nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását.

Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz).

A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.

Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.

Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen – lévén vízben oldódó vitamin – túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Krisztina2019. 02. 13.

  Minősége kifogástalan, tökéletes ár-érték arány. Aromazáró csomagolása praktikus.

  -

Anonim Felhasználó2018. 10. 28.

  Teába csak ezt tesszük, finom és megvan a napi C vitamin adagunk is. Jó ár‐érték arány.

Anonim Felhasználó2016. 07. 17.

  Limonádéba keverve segít az egészség megőrzésében, miközben kellemesen frissít