BioCo D3-vitamin 400 mg rágótabletta

BioCo D3-vitamin 400 mg rágótabletta

Nincs raktáron

D3-vitamint tartalmazó erdei gyümölcs ízű étrend-kiegészítő rágótabletta gyermekeknek, édesítőszerekkel .

Kosárba
EAN kód:5998607101808
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioCo D3-vitamin 400 mg rágótabletta Részletes leírás

A készítmény fogyasztása gyermekek számára javasolt a D3-vitamin pótlására, különösen a téli hónapokban (amikor a gyermek szervezetét kevesebb természetes napfény éri).
A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.
A termék tablettánként jelentős mennyiségű, 10 μg (400 nemzetközi egységnek megfelelő) D3-vitamint tartalmaz.
Színezéket nem tartalmaz.

Alkalmazási javaslat: 3 éves kortól napi 1 tablettát elrágni vagy elszopogatni.

Összetevők: tömegnövelő szer (izomalt); erdei gyümölcs ízű aroma; csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid); étkezési sav (citromsav); fényező anyag (zsírsavak); édesítőszerek (szukralóz, nátrium-ciklamát); kolekalciferol (D3-vitamin)

Hatóanyag 1 rágótablettában: D3-vitamin: 10 µg (400 NE)** NRV%* 200%
*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)
**NE: Nemzetközi Egység

Tárolás: A rágótabletta érzékeny a páratartalomra, ezért minden használat után gondosan zárja vissza a termék kupakját! Első felbontás után javasolt 2 hónapon belül elfogyasztani! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.