Dr.Chen D-Max Plus  D3-Vitamin 3200 Ne  Kapszula

Dr.Chen D-Max Plus D3-Vitamin 3200 Ne Kapszula

Raktáron

Magas hatóanyag-tartalmú D-vitamin .

2 525 Ft
egységár: 42,09 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421971
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen D-Max Plus D3-Vitamin 3200 Ne Kapszula Részletes leírás

D-Max Plus D3-vitamin kapszula (3200 NE) - 60db

A D-Max Plus magas hatóanyag-tartalmú, kapszulánként 80 µg (3200 NE – nemzetközi egység) D3-vitamint tartalmazó készítmény.

A D-vitamin szükséges a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.
Összetevők: olívaolaj, zselatin, d-alfa-tokoferol (antioxidáns), kolekalciferol (D3-vitamin).

Aktív összetevő 1 kapszulára: D3-vitamin: 80 µg = 3200 NE (NRV 1600%). NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Adagolás: Napi 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

OGYÉI notifikációs szám: 23874/2020.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 09. 14.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.