Herba-D folyékony D3 vitamin Forte

Herba-D folyékony D3 vitamin Forte

Nincs raktáron

A D vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben. Az éghajlatunkon mért napsütéses órák számát, valamint a napon töltött időt figyelembe véve, általában szükség van minden korosztály számára a D vitamin étrendi pótlására.

Kosárba
EAN kód:5999886522087
Márka:Herba D
Kiszerelés:20 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herba-D folyékony D3 vitamin Forte Részletes leírás

A D vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amely ultraibolya sugárzás hatására képződik a szervezetben.

Az éghajlatunkon mért napsütéses órák számát, valamint a napon töltött időt figyelembe véve, általában szükség van minden korosztály számára a D vitamin étrendi pótlására. Egyre több tudományos kutatás hívja fel a figyelmet a D vitamin jelentőségére, kiderült ugyanis, hogy a D vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához.

Támogatja a kalcium és a foszfor normál felszívódását, a vér normál kalciumszintjének fenntartását és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A termék 270 adag, adagonként 100 μg (4000 NE) természetes D3 vitamint tartalmaz, ami ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó extra szuz közvetlenül az olajbogyóból, kizárólag mechanikai eszközökkel hidegen préselt olívaolajban van feloldva, ezáltal lehetőség nyílik a nagy dózisú D3 vitamin kapszulák nélküli adagolására. Nincs jellegzetes íze, ezért ételbe is cseppenthető.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.