JutaVit C-vitamin+D3 1500mg csipkebogyó+acerola tabletta
JutaVit C-vitamin+D3 1500mg csipkebogyó+acerola tabletta - 1.
JutaVit C-vitamin+D3 1500mg csipkebogyó+acerola tabletta - 2.

JutaVit C-vitamin+D3 1500mg csipkebogyó+acerola tabletta

Raktáron

Nyújtott felszívódású C-Vitamin étrend-kiegészítő készítmény D3-vitaminnal, cinkkel és csipkebogyó kivonattal, mely fokozatosan adagolja a szervezetőnk számára a C-vitamint.  .

3 558 Ft
egységár: 35,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883716991
Márka:Jutavit
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit C-vitamin+D3 1500mg csipkebogyó+acerola tabletta Részletes leírás

A C-vitamin, D3-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, továbbá hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. Fokozza  a vas felszívódását, továbbá hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.

A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.  

A JutaVit C-1500 mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény természetes csipkebogyó és acerola kivonatot tartalmaz, mely a leghatékonyabb segítség az immunrendszer egészségének megőrzéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az erek, bőr, fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.
A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását.

Az acerola értékét az adja, hogy amellett, hogy nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, ezen kívül jelentős kálium, magnézium és A-vitamin forrás is. Vérzéscsillapító, szíverősítő hatása mellett csökkenti a lázat és a vérhas kialakulásának kockázatát. Gyógyító hatással van a vérszegénységre, a cukorbetegségre, a magas koleszterinszintre, reumára egyéb fertőzésekre is.

JutaVit C-1500mg vitamin és étrend-kiegészítő készítmény csipkebogyó és acerola kivonattal és immár hozzáadott D3 vitaminnal.

100db filmtabletta

Adagolás: napi 1 filmtabletta


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 07.

  kiváló, termék, lassan szívódik fel, nagyon egészséges.

Anonim Felhasználó2019. 10. 29.

  Immunerősítő.

Anonim Felhasználó2019. 09. 25.

  Szükség van a C vitaminra

Anonim Felhasználó2019. 08. 14.

  Naponta egyszer kell bevenni, lassú felszívódású.

Tiricz Istvánné2018. 11. 04.

  Azért fontos mert ha kihagyom akkor bizony észre veszem valami nincs rendben

  most nem tudok kifogást , a termék jó

Anonim Felhasználó2018. 10. 12.

  Ár érték arányban tökéletes termék!

Anonim Felhasználó2017. 11. 13.

  Most vettem először még nem tudok véleményt írni.

Szilvi2017. 11. 03.

  magas a vitamin tartalma

Még több mutatása