Now D-3 & K-2 kapszula

Now D-3 & K-2 kapszula

Raktáron

A D vitamin és K vitamin a csontok, fogak valamint szív- és érrendszer egészségének fenntartásában két legtöbbet kutatott vitamin komplexe. .

4 426 Ft
egységár: 36,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739003690
Márka:Now
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now D-3 & K-2 kapszula Részletes leírás

1,000 NE D-vitamin
D-vitamin K-vitaminnal kiegészítve
A D-vitamin az egyik legtöbbet kutatott vitamin
A téli hónapokban mindenkinek ajánlott a napi megfelelő mennyiségű D-vitamin fogyasztása külső forrásból
Támogatja a szív- és érrendszer egészségét

120 db kapszulás kiszerelésben

Ebben a formulában a NOW a csontok, fogak valamint szív- és érrendszer egészségének fenntartásában és a hatékony immunerősítésben a két legtöbbet kutatott vitamint, a D-vitamin és a K2-vitamin kombinálta. A D3-vitamin fontos szerepet játszik a kalcium transzportban és felszívódásban, emellett a kapcsolódó kutatások adatai szerint az immunrendszer egészségének megőrzésében és az inzulin optimális működésének szabályozásában, így a vércukorszint egészséges tartományon belül tartásában. A K-vitamin kritikus szerepet játszik az egészséges csontmátrix kialakításában és megőrzésében, az érfalak egészségének megőrzésében és a kalcium anyagcsere szabályozásában. A formulában található K2 vitamin a K-vitamin biológiailag aktív és jól hasznosuló formája. Bár jól ismert, hogy a szervezetünk számára szükséges D-vitamin mintegy 80%-a a napfény hatására a bőrben termelődik , és a D-vitamin igényünk 10-20%-a a kiegyensúlyozott táplálkozással biztosítható, de a legtöbb esetben ezek nem elegendőek az ideális D-vitamin szint eléréséhez.

HASZNÁLAT (1 adag = 1 veg kapszula)

1 kapszula napi 1-2 alkalommal étkezés közben vagy után.

TÁROLÁS

Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS

A termék fogyasztása felnőttek számára ajánlott. Terhesség és szoptatás ideje alatt, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a készítmény alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal. Gyermekek elől elzárva tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 05. 02.

  Könnyű lenyelni és biztos jó a hatása

Anonim Felhasználó2018. 04. 04.

  Jó kombináció, jó ár

Anonim Felhasználó2018. 02. 23.

  Porcépítő mellé szedem, hogy a kalcium ne az erekben rakódjon le.

Anonim Felhasználó2018. 02. 23.

  Porcépítő mellé szedem, hogy a kalcium ne az erekben rakódjon le.

Anonim Felhasználó2018. 02. 23.

  Porcépítő mellé szedem, hogy a kalcium ne az erekben rakódjon le.

Anonim Felhasználó2016. 12. 18.

  Két nélkülözhetetlrn,egymás hatását támogató vitamin egy kapszulában!!végre egy igazán hiánypótló termék,nincs hasonló a piacon,csak rosszabbul adagolható olajos oldatban,sokkal drágábban!!!az egész család ezt szedi,így sokáig leszek a vásárlójuk!

Anonim Felhasználó2016. 11. 19.

  Összetételét tekintve kiváló, hogy a gyakorlatban működik-e, milyen a hatóanyagok hasznosulása, csak vérvételekkel lehetne igazolni...De ez minden termékre elmondható...

Anonim Felhasználó2015. 11. 13.

  egyben a D és K vitamin hasznosulása sokkal jobb.

Még több mutatása