Revers revive bőrfiatalító szemráckrém booster hialuronsavval, argánolajjal, koffeinnel 15 ml

Revers revive bőrfiatalító szemráckrém booster hialuronsavval, argánolajjal, koffeinnel 15 ml

Raktáron

REVERS REVIVE BŐRFIATALÍTÓ SZEMRÁNCKRÉM BOOSTER HIALURONSAVVAL, ARGÁN OLAJJAL, KOFFEINNEL 15 ml Bőrfiatalító-hidratáló szemránckrém, mely szemmel láthatóan fiatalítja és feszesíti a szem környéki érzékeny bőrt, megelőzve új mimikai ráncok kialakulását.

1 061 Ft
egységár: 70,71 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902815187073
Márka:Revers
Kiszerelés:15 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Revers revive bőrfiatalító szemráckrém booster hialuronsavval, argánolajjal, koffeinnel 15 ml Részletes leírás

REVERS REVIVE BŐRFIATALÍTÓ SZEMRÁNCKRÉM BOOSTER HIALURONSAVVAL, ARGÁN OLAJJAL, KOFFEINNEL 15 ml



Bőrfiatalító-hidratáló szemránckrém, mely szemmel láthatóan fiatalítja és feszesíti a szem környéki érzékeny bőrt, megelőzve új mimikai ráncok kialakulását. Hialuronsav, argán olaj és koffein hatóanyagai csökkentik a ráncok mélységét, megszüntetik a fáradtság jeleit és a szem környéki sötét foltokat, feszesítik a bőrt, kisimítják a szemkontúrt. A krémben lévő hidratáló hatású Propanediol egy növényi alapanyagokból előállított természetes hidratáló hatású emulgeáló, melynek köszönhetően azonnal megnyugszik a száraz szemkörnyéki bőr.



Eredmény: sima, feszes, egészséges színű szem környéki bőr, mely védett a káros külső környezeti hatásoktól.



Használata: Vigye fel a krémet minden reggel és/vagy este az előzőleg megtisztított szem környéki bőrre, finoman ütögesse a szemkörnyéki bőrbe, kifelé haladva.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.