Pure Alchemy silver ezüstkolloid 80 ppm 480 ml

Pure Alchemy silver ezüstkolloid 80 ppm 480 ml

Raktáron

Silver 80 olyan ezüstkolloid oldat, amely magas tisztaságú strukturált vízből (vezetőképesség kevesebb, mint 0, 1 microsiemens/cm) és elektrolitikusan tisztított ezüstből 99, 99% -ig. Silver 80 100% -ban természetes ásványi anyag-kiegészítő ezüst részecskék és ionok keverékének formájában.

10 212 Ft
egységár: 21,27 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:6426556777038
Márka:Pure Alchemy
Kiszerelés:480 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pure Alchemy silver ezüstkolloid 80 ppm 480 ml Részletes leírás

Silver 80 olyan ezüstkolloid oldat, amely magas tisztaságú strukturált vízből (vezetőképesség kevesebb, mint 0,1 microsiemens/cm) és elektrolitikusan tisztított ezüstből 99,99% -ig.

Silver 80 100% -ban természetes ásványi anyag-kiegészítő ezüst részecskék és ionok keverékének formájában.

Szerkezetéből adódóan a biohasznosulás rendkívül magas, a részecskék átlagos mérete kisebb, mint 2 nm.

A Silver 80 íze kissé fémes/keserű.

Hasznos tulajdonságok erőteljes kombinációja!

A termék nem lép kölcsönhatásba egyetlen ismert gyógyszerrel sem.

A tárolása napfénytől védett helyen történjen, az ezüst fényérzékeny. A termék azonban nem érzékeny a normál elektromágneses sugárzásra (mobiltelefonok, audiorendszerek, tévék, számítógépek), a felhasznált víz sajátos szerkezete miatt. Csak tiszta ezüstöt és ultratiszta vizet tartalmaz. Felbontás után nincs szükség hűtésre.

Allergiák: A ezüst kolloid a legtöbb ember számára nem allergén. Rendkívül ritkán, általában kevesebb mint 1/10000 embernél lehet allergiás reakció néhány fémre, például nikkelre vagy ezüstre. Ebben az esetben az ezüstkolloidot először nagyon kis, nagyon híg mennyiségben kell tesztelni.

Szín: A Silver kolloid ezüst gyakorlatilag színtelen termék, amelynek néha sárga vagy szürke árnyalatai lehetnek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.