Zafír contra spiculum dr kapszula 30 db

Zafír contra spiculum dr kapszula 30 db

Raktáron

Contra Spiculum DR porkapszula 30 db Az Egészségügyi Világtanács (WCH, Dr. Joseph Mercola, 2021. 11. 30. ) közzétette hogy a vírusfertőzések és injekciók után számos tüskefehérje maradhat a szervezetben, melyek a sejtek, szövetek és szervek károsodását okozhatják.

6 064 Ft
egységár: 202,12 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887103926
Márka:Zafír
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zafír contra spiculum dr kapszula 30 db Részletes leírás

Contra Spiculum DR porkapszula 30 db



Az Egészségügyi Világtanács (WCH, Dr. Joseph Mercola, 2021.11.30.) közzétette hogy a vírusfertőzések és injekciók után számos tüskefehérje maradhat a szervezetben, melyek a sejtek, szövetek és szervek károsodását okozhatják. A WCH azt is publikálta, hogy ezek a fehérjék felelősek a vírusfertőzések patológiájáért, továbbá elkészítettek egy útmutatót a semlegesítésükre. Ezen dokumentum alapján állítottuk össze a Contra Spiculum DR kapszulánkat, hogy a tüskefehérjék negatív hatását csökkenthessük. Az összetevők együttes erővel erősíthetik a szervezetet, csökkenthetik a gyulladást és meggátolhatják a fertőzésért felelős folyamatokat.



 Összetevők (1 kapszulában):




Fenyőtű (65mg): Véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert.
Gyermekláncfű (65mg): Kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból.
Feketekömény (65mg): Baktériumok elpusztítására hivatott.
Neem levél (65mg): Akadályozza a vírus szaporodóképességét.
Quercetin (65mg): Erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket.
Resveratrol (65mg): Erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását.


Alkalmazása/Felhasználása:



A természetes összetevők együttműködése segíthet a szervezetünkben maradt tüskefehérjék semlegesítésében, csökkenti a gyulladásokat és meggátolhatja a megfertőződés esélyét általános immunerősítés mellett.



Felhasználási javaslat, melyet nem tanácsos túllépni: Kúraszerűen, napi 1-2 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve



Probléma esetén keresse fel Szaktanácsadónkat!



A flakon tartalma: 30 vagy 60 db DR „0” méretű porkapszula, amelynek a normál kapszulánál 4x hatékonyabb a felszívódása. Kapszulánként 390 mg töltetet tartalmaz. A termék szavatossága 2 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!



A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes étrend-kiegészítő, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.



Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.