Zafír contra spiculum dr kapszula 30 db

Raktáron

Contra Spiculum DR porkapszula 30 db Az Egészségügyi Világtanács (WCH, Dr. Joseph Mercola, 2021. 11. 30. ) közzétette hogy a vírusfertőzések és injekciók után számos tüskefehérje maradhat a szervezetben, melyek a sejtek, szövetek és szervek károsodását okozhatják.

4 928 Ft
egységár: 164,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887103926
Márka:Zafír
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zafír contra spiculum dr kapszula 30 db Részletes leírás

Contra Spiculum DR porkapszula 30 db



Az Egészségügyi Világtanács (WCH, Dr. Joseph Mercola, 2021.11.30.) közzétette hogy a vírusfertőzések és injekciók után számos tüskefehérje maradhat a szervezetben, melyek a sejtek, szövetek és szervek károsodását okozhatják. A WCH azt is publikálta, hogy ezek a fehérjék felelősek a vírusfertőzések patológiájáért, továbbá elkészítettek egy útmutatót a semlegesítésükre. Ezen dokumentum alapján állítottuk össze a Contra Spiculum DR kapszulánkat, hogy a tüskefehérjék negatív hatását csökkenthessük. Az összetevők együttes erővel erősíthetik a szervezetet, csökkenthetik a gyulladást és meggátolhatják a fertőzésért felelős folyamatokat.



 Összetevők (1 kapszulában):




Fenyőtű (65mg): Véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert.
Gyermekláncfű (65mg): Kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból.
Feketekömény (65mg): Baktériumok elpusztítására hivatott.
Neem levél (65mg): Akadályozza a vírus szaporodóképességét.
Quercetin (65mg): Erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket.
Resveratrol (65mg): Erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását.


Alkalmazása/Felhasználása:



A természetes összetevők együttműködése segíthet a szervezetünkben maradt tüskefehérjék semlegesítésében, csökkenti a gyulladásokat és meggátolhatja a megfertőződés esélyét általános immunerősítés mellett.



Felhasználási javaslat, melyet nem tanácsos túllépni: Kúraszerűen, napi 1-2 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve



Probléma esetén keresse fel Szaktanácsadónkat!



A flakon tartalma: 30 vagy 60 db DR „0” méretű porkapszula, amelynek a normál kapszulánál 4x hatékonyabb a felszívódása. Kapszulánként 390 mg töltetet tartalmaz. A termék szavatossága 2 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!



A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes étrend-kiegészítő, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.



Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.