Dr.Chen Máj meridián kapszula

Dr.Chen Máj meridián kapszula

Raktáron

A máj és az epe egészségének támogatásához.

2 089 Ft
egységár: 69,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802595
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Máj meridián kapszula Részletes leírás

Máj Meridian kapszula - 30db

Gyógynövényeket és C-vitamint tartalmazó készítmény a máj és az epe egészségének megőrzéséhez.

A máj egészségéért holisztikus szemlélettel

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM), az ember és a környezet harmonizációja, valamint a szervóra alapján este 10 órától hajnali 2 óráig tartó időszak kiemelten fontos a máj és epe pihenése szempontjából. A fenti időszakban az emberi szervezetnek szüksége van a pihenésre, és jó minőségű alvásra a megfelelő időben, így elősegítjük a máj és epe egészségét. További segítség lehet zöld színű növények (pl. ruccola, spenót, saláta) és zöld színű gyümölcsök fogyasztása.

A Máj Meridián kapszula a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) kompatibilitás elve alapján készült holisztikus szemlélettel. Máriatövist (hatóanyag: szilimarin), Shizandrát, Articsókát, Mungó babot és C-vitamint tartalmazó készítményünket ajánljuk a máj és az epe egészségének támogatásához.

A máriatövis gyümölcse segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához. A schisandra savanykás ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a májra gyakorolt kedvező hatása miatt a mindennapi étkezésben és a hagyományos orvoslásban egyaránt, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. Az articsóka levél támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez. A C-vitamin a szervezet számára nélkülözhetetlen vízben oldódó vitamin, szükséges az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A mungó bab Kínában régóta használt étek.

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Összetevők: articsóka levél kivonat, máriatövis termés őrlemény, zselatin, Schisandra sinensis, C-vitamin, mungó bab.

Aktív anyagok a napi adagra: napi 2 kapszulára: C-vitamin: 80 mg (NRV 100%), máriatövis termés őrlemény: 200 mg (sylimarin: 48 mg), articsóka levél kivonat: 250 (cynarin: 12,5 mg), Schisandra sinensis: 70 mg, mungó bab: 60 mg. NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. 

  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 03.

  Most próbálom ki először. Még nem érzek semmi változást/hatást

Zoli2018. 09. 27.

  Nagyon jó !Meg vagyok vele elégedve.

Májelégtelenség2017. 02. 08.

  májproblémákkal küzdőknek ajánlom, szépen karbantartja a májjal epével összefüggő anyagcserét. Astragalus, és ginseng-el kiegészítve új májad lesz egy év alatt. vérképpel is tudom igazolni.

Anonim Felhasználó2016. 05. 12.

  használ,

Anonim Felhasználó2015. 07. 23.

  Gyógyszerek mellékhatását hivatott csökkenteni, remélem jó lesz. Az íze jó.

Anonim Felhasználó2015. 04. 26.

  Folyamatosan javít az állapotomon.