Megrendelések

Regisztráció után, a megrendelés leadásakor kérjük pontosan adja meg a kért adatokat a számlázás és a szállítás teljesítése érdekében. A megrendelés során folyamatosan lehetősége van a bevitt adatok javítására/törlésére. A termékek mellett található ár minden esetben forintban van feltüntetve és a termék bruttó vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is a mindenkori áfa-törvény rendelkezései szerint, viszont nem tartalmazza a szállítási költséget.

A megrendelést követően, a megadott email címre visszaigazoló e-mailt küldünk.

Megrendelés menete

  1. lépés: Válassza ki a kívánt termékeket és tegye be a kosárba azokat.
  2. lépés: A „Szállítási adatok” felületen a kérjük adja meg a szállítási és számlázási adatokat.
  3. lépés: A „Szállítási mód” felületen válassza ki a szállítás módját. (Foxpost automata vagy kiszállítás futárszolgálat útján).
  4. lépés: A „Fizetés módja” felületen lehet kiválasztani a fizetés módját (bankkártya vagy utánvét). A „Befejezés” felületre történő továbblépéssel véglegesíthető a megrendelés.
  5. lépés: A „Befejezés” felületen a sikeres megrendeléshez a Vásárlónak az adott mező kipipálásával el kell fogadnia a jelen ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót. Amennyiben mindent rendben talált, a „Megvásárolom” gomb megnyomásával véglegesítheti megrendelését, mely a Vásárló részéről fizetési kötelezettséget von maga után. Bankkártyás fizetés választása esetén a „Megvásárolom” gomb megnyomásával a rendszer automatikusan átirányítja a Vásárlót a pénzügyi szolgáltató oldalára, ahol a fizetés lebonyolítható. Sikeres tranzakció után a rendszer a Vásárlót vissza irányítja a Webáruházba.

Megrendelésről bővebben az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhat!