Dr. Organic Argánolaj Öregedésgátló komplexum argán őssejtekkel

Dr. Organic Argánolaj Öregedésgátló komplexum argán őssejtekkel

Raktáron

Dr. Organic Öregedésgátló komplexum marokkói bioaktív argánolajjal és argán őssejtekkel Bioaktív arcápolás Bőrfiatalító hatású, fokozza a természetes regenerációt, enyhíti a ráncokat, fokozza a feszességet Az argándió őssejtek és az egyedülálló Proteola® komplexum kombinációja hatékonyan védi és revitalizálja az emberi bőrben található őssejteket.

7 723 Ft
egységár: 257,44 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5060176676442
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Organic Argánolaj Öregedésgátló komplexum argán őssejtekkel Részletes leírás

Dr.Organic Öregedésgátló komplexum marokkói bioaktív argánolajjal és argán őssejtekkel
Bioaktív arcápolás
Bőrfiatalító hatású, fokozza a természetes regenerációt, enyhíti a ráncokat, fokozza a feszességet
Az argándió őssejtek és az egyedülálló Proteola® komplexum kombinációja hatékonyan védi és revitalizálja az emberi bőrben található őssejteket. Nemcsak serkenti a bőr természetes regenerálódását és gyógyulási folyamatait, de valóságos újjászületést indít el a bőrben. A- és E-vitaminok, antioxidánsok, esszenciális zsírsavak és fitoszterolok rendkívül gazdag forrása. Emellett aktív argán őssejtekkel és fiatalságőrző hatóanyagokkal biztosít eredményes öregedésgátlást.
A természetes bioaktív hatóanyagok kivételesen sok irányból célozzák meg a korai öregedés tüneteit, egyszerre biztosítanak ránctalanító, feszesítő és hidratáló hatást. Folyamatos regenerációt nyújt az epidermiszt alkotó bőrszövet őssejtjeinek, ezáltal a bőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát. Használata: arctisztítás után 1-2 (szükség esetén több) cseppet ütögessünk be a szemkörnyéki területekre, az arcra és a nyakra. Az enyhén bizsergető érzés az aktív hatóanyagok működését jelzi. Használja a marokkói argánolajos nappali és éjszakai krémmel kombinálva. Nem tartalmaz: parabént; SLS-t; mesterséges színezőanyagot; ártalmas vegyi anyagokat, illatanyagot és tartósítószert. Vegán. A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket.

Dr. Organic Argánolaj Öregedésgátló komplexum argán őssejtekkel Összetevők

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Coco glycerides, Glycerin, Cetearyl glucoside, Cetearyl alcohol, Levan, Decyl glucoside, Olea europaea (Olive) leaf extract, Phenethyl alcohol, Zizyphus jujuba fruit extract, Coco-caprylate, Argania spinosa sprout cell (

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 06.

  Jó érzés a bőrnek, hatásos

Sziszi2015. 05. 26.

  Finom, kellemes krémes emulzió, szereti a bőröm.Az esti arckrém előtt használom, szemkörnyékre különösen jónak találom.

Anonim Felhasználó2015. 05. 07.

  Bevált

Anonim Felhasználó2015. 03. 17.

  Már egy éve használom és látható az eredménye.Fiatalosabb üdébb a bőröm!

Anonim Felhasználó2015. 02. 01.

  Azonnal részesít,tartós használatánál a tónusú is javul az adnak!