Himalaya Herbals Nim habzó arclemosó

Himalaya Herbals Nim habzó arclemosó

Nincs raktáron

Himalaya Herbals Nim szappanmentes arclemosó normál és zsíros bőrre.

Kosárba
EAN kód:8901138512811
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Nim habzó arclemosó Részletes leírás

Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Szappanmentes arclemosó mindennapos használatra a tiszta és problémamentes bőrért. Gyengéd habja egyenletesen oszlik el az arcon. Megtisztítja bőrét a felesleges zsírtól és a szennyeződésektől, anélkül, hogy kiszárítaná. A nim növény a kurkumával együttesen hatékony az aknék és pattanások ápolásában. Így bőre felfrissül, puha, tiszta lesz és problémamentessé válhat.


Fő összetevők:

  • Nim - A bőrápolásban leginkább antibakteriális tulajdonságai miatt használatos gyógynövény. Hatékony az aknék, pattanások ápolásában.
  • Kurkuma - Az ajurvédában évszázadok óta antiszeptikus hatása miatt a természet adta egyik legerősebb gyógynövényként tartják számon. Javítja a bőr tónusát, rugalmasságát és színét.

Használata: Lágyan oszlassa el a nedves arcbőrön, a szem közvetlen környékét kihagyva, majd öblítse le! Használat előtt felrázandó!

Összetevők: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Melia Azadirachta Leaf Extract, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polysorbate 20, Curcuma Longa Root Extract, Vetiveria Zizanoides Root Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, CI 19140, CI 42090, Butylphenyl Methylpropional, Hexylcinnamal, Linalool

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.