Himalaya Ránctalanító krém 4753
Himalaya Ránctalanító krém 4753 - 1.
Himalaya Ránctalanító krém 4753 - 2.
Himalaya Ránctalanító krém 4753 - 3.

Himalaya Ránctalanító krém 4753

Nincs raktáron

Himalaya Ránctalanító krém segíthet csökkenteni a ráncok, szarkalábak és az öregedési foltok megjelenését.

Kosárba
EAN kód:8901138834753
Márka:Himalaya
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Ránctalanító krém 4753 Részletes leírás

Himalaya Ránctalanító krém 4753 - 50 g

A krém aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Alkohol- és parabénmentes. Hipoallergén, ezért érzékenybőrűek is nyugodtan használhatják. Hatékonyságát klinikai kutatások igazolják. Smink alá is használható. pH-semleges.
Rendszeres használatával fiatalabbnak látszódhat a bőröd. Az aloe vera szacharidokban gazdag, mely mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, puhán és rugalmasan tartja azt. A szőlő természetes alfa-hidroxi (AHA) savakat tartalmaz, melyek stimulálják a bőr kollagén és elasztin termelését, ezáltal segíthetnek csökkenteni a ráncokat. További növényi kivonatokkal kombinálva segíthetnek halványítani az öregedési foltokat és javítani a bőr rugalmasságát, feszességét. Selymes krém, könnyen beszívódik.

Fő összetevők:

  • Aloe vera (Aloe barbadensis): Számos jótékony hatásáról ismert, segíti a bőr hidratáltságát. Nyugtatja és táplálja a bőrt.
  • Citrom (Citrus limon): Nyugtató és stressz oldó hatású. Hatékonyan távolítja el a bőr szennyeződéseit.
  • Szőlő (Vitis vinifera): Adsztringens (összehúzó) tulajdonságai miatt jól feszesíti és tonizálja a bőrt. A szőlőnek magas a linolsav tartalma, ami a bőr számára rendkívül fontos telítetlen zsírsavak közé tartozik. Csodálatos bőrhidratáló és tápláló hatású összetevő.
  • Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra): Indiában régóta ősi gyógyszerként használják bőrbetegségeknél a viszketés és gyulladás enyhítésére. Védi és nyugtatja a bőrt.

Használata: A megtisztított arcra és nyakra naponta kétszer, reggel és este masszírozd be.

Összetevők: Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Isopropyl myristate, Aloe barbadensis leaf juice, Lens esculenta seed extract, Glyceryl stearate SE, Ricinus communis seed oil hydrogenated castor oil, Cetearyl alcohol, Cetyl alcohol, Sorbitan stearate & sucrose cocoate, Glycerin, Sodium cetearyl sulfate, Phenoxyethanol, Glycrrhiza glabra root extract, Dimethicone, Vitis vinifera fruit extract, Parfum, Citrus lemon peel extract, Sodium benzoate, Carbomer, Disodium EDTA, Sodium hydroxide, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Alpha-isomethyl-ionone, Citronellol, Benzyl salicylate

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.