Columbus tyúkszemírtó 10 ml

Columbus tyúkszemírtó 10 ml

Raktáron

A termék használatával megszabadulhatunk a fájdalmas és kellemetlen tyúkszem, bőrkeményedés, szemölcs okozta fájdalmaktól. Mielőtt első ízben használnánk a szert, szükséges előtte 10-15 percig tartó melegvizes lábfürdőzés illetve áztatás azon a testrészünkön, amit kezelni szeretnénk.

537 Ft
egységár: 53,69 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999880487016
Márka:Columbus
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Columbus tyúkszemírtó 10 ml Részletes leírás

A termék használatával megszabadulhatunk a fájdalmas és kellemetlen tyúkszem, bőrkeményedés, szemölcs okozta fájdalmaktól.Mielőtt első ízben használnánk a szert, szükséges előtte 10-15 percig tartó melegvizes lábfürdőzés illetve áztatás azon a testrészünkön, amit kezelni szeretnénk. A szárazra törölt felületen a fiolában lévő folyadékkal bekenjük a tyúkszemet, vigyázva arra, hogy csak a fájós megkeményedett bőrfelületre kerüljön. Ha a környékére is jut a folyadékból, esetleg gyulladásba is hozhatja azt.A folyadék gyorsan megszárad, ezért harisnyát, cipőt rögtön fel lehet húzni. Vékony rózsaszín bevonatot hagy a kezelt felületen, amit rajta kell hagyni, majd a következő réteget erre vigyük fel. Ez a felület megakadályozza a tyúkszemet az életképességében.Kezelés közben napról, napra azt tapasztalhatjuk, hogy a tyúkszem minden alkalommal élettelenebb lesz, majd egyhetes használat után teljesen elhal. Az elhalt bőr vagy magától leesik vagy saját magunk könnyű szerrel eltávolíthatjuk.Egy-két napos használat után a tyúkszemünk jobban fáj, mint kezelés előtt, ez annak a jele, hogy a készítmény használni fog. Ne riadjunk vissza ettől az enyhe fájdalomtól. Az egy hétig tartó kezelés alatt a kezelendő bőrfelületet nem szabad áztatni, csak gyors lemosással tisztítani.Idült, régi, vagy szokatlanul, makacs tyúkszem esetén, ha az egy hétig tartó kezelés teljes egészében nem használt, akkor egy hetes pihentetés után a kezelést a fenti módon ismételjük meg.Ha a tyúkszem és környéke gyulladásban van, vagy ha a bőr repedezett, ne használjuk a tyúkszemírtót.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.