Biola Bio Orvosi Zsályás Dezodor 125 Ml

Biola Bio Orvosi Zsályás Dezodor 125 Ml

Nincs raktáron

Üde friss, dezodorált érzetet hagy maga után ez a  bio dezodor. A gyógynövények erejével gondoskodik az üdeség fenntartásáról egész nap. Férfiak és nők részére is ajánljuk! Az alumíniummentes dezodorok nem meggátolják az izzadást és ezáltal a méreganyagok kiürülését, csupán gondoskodnak arról, hogy ne alakuljanak ki kellemetlen illatok, mindezt természetes gyógynövények felhasználásávalBiola alumíniummentes dezodor zsályával fő hatóanyaga: A dezodor fő hatóanyaga -a zsálya ami gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással rendelkezik, így meggátolja a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását.

Kosárba
EAN kód:5999554982632
Márka:Biola
Kiszerelés:125 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biola Bio Orvosi Zsályás Dezodor 125 Ml Részletes leírás

Üde friss, dezodorált érzetet hagy maga után ez a  bio dezodor.

A gyógynövények erejével gondoskodik az üdeség fenntartásáról egész nap.

Férfiak és nők részére is ajánljuk!

Az alumíniummentes dezodorok nem meggátolják az izzadást és ezáltal a méreganyagok kiürülését, csupán gondoskodnak arról, hogy ne alakuljanak ki kellemetlen illatok, mindezt természetes gyógynövények felhasználásával

Biola alumíniummentes dezodor zsályával fő hatóanyaga:

A dezodor fő hatóanyaga

-a zsálya ami gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással rendelkezik, így meggátolja a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását.

-Másik fontos alapanyaga a varázsmogyoró, amelynek érszűkítő hatása van, így mérsékli az izzadást (de nem gátolja mint az alumínium)

Kiszerelés: pumpás dezodor, nem hajtógázas, átlátszó folyadékIllat: semleges, enyhén gyógynövényes

 

Egyéb hatóanyagok:

A dezodor tele van fertőtlenítő és antibakteriális hatású anyagokkal:

-A teafaolaj fertőtlenítő hatású.

-Az eukaliptusz szintén antibakteriális hatású, a  teafaolaj és eukaliptusz olaj a zsályával kombinálva gondoskodik a kellemetlen szagokat okozó baktériumok eltüntetéséről.

-A citromfű kivonat és a vízimenta pedig üde érzetet biztosít kellemes lágy illata révén.Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik: zsálya, varázsmogyoró, teafaolaj, vízimenta, eukaliptusz-olaj, citromfű. Az összetevők 95% biotermelésből származik.Nem tartalmaz:

-alumíniumot-SLS-t, SLES-t-parabént-triklozánt-alkoholt

Dezodoráló és antiszeptikus hatású eukaliptusz, teafa és citromfű illóolajokkal biztosítja a bőr higiénikus állapotát és a dezodorált bőrérzetet.

A hamamelisz kivonata a verejtékképződést csökkenti a ribizli termésében is megtalálható trietil-citráttal, amely megelőzi és jelentősen csökkenti a kellemetlen testszag képződését.

Ezért, kismamáknak és hónalji nyirokmirigy műtéteken átesett személyek részére különösen célszerű a használata.

Sem a terméket, sem az összetevőit nem tesztelték állatokon.Vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, csak növényi alapanyagokból készült.

Összetevők (inci):

aqua, salvia officinalis*, hamamelis virginiana*, triethyl citrate, melaleuca alternifolia*, mentha aquatica*, eucaliptus globulus oil, melissa officinalis oil*, coco betain *=ellenőrzött ökológiai termelésből származik


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.