Coconutoil Cosmetics Pure golyós dezodor  50 ml

Coconutoil Cosmetics Pure golyós dezodor  50 ml

Raktáron

Természetes hatóanyagokkal gondoskodnál egész napos frissességedről? Kemikáliáktól mentes dezodort vásárolnál? Tudtad, hogy sok dezodor egészségre ártalmas parabéneket, alumíniumsókat és mesterséges illatanyagokat tartalmaz? Szeretnél jó illatú lenni, üdének érezni magad a nap folyamán, ugyanakkor búcsút intenél a vegyszereknek? Ez az illatos és kényeztető kókuszdezodor csodás organikus hatóanyagokkal készült.

3 503 Ft
egységár: 3 502,93 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886333348
Márka:Coconutoil Cosmetics
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Coconutoil Cosmetics Pure golyós dezodor  50 ml Részletes leírás

Természetes hatóanyagokkal gondoskodnál egész napos frissességedről? Kemikáliáktól mentes dezodort vásárolnál?

Tudtad, hogy sok dezodor egészségre ártalmas parabéneket, alumíniumsókat és mesterséges illatanyagokat tartalmaz? Szeretnél jó illatú lenni, üdének érezni magad a nap folyamán, ugyanakkor búcsút intenél a vegyszereknek?

Ez az illatos és kényeztető kókuszdezodor csodás organikus hatóanyagokkal készült. A bio kókusz- és argánolaj gyengédsége a shea vaj és sárgabarackmag olaj ápolásával párosul, melyhez méhviaszt és fertőtlenítő teafaolajat társítottak. Csodás illatát a levendula illóolajnak köszönheti.

A benne található szódabikarbóna elnyeli a szagokat. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy gátolná a test méregtelenítését. Ne tömíti el a pórusokat, hanem kukoricakeményítővel köti meg a folyadékot.

Ha közvetlenül szőrtelenítés után használod a készítményt, akkor sem ártasz magadnak, természetes védelemmel veszi körül az irritált részeket.

Kizárólag organikus minősítésű, ehető minőségű alapanyagokat tartalmaz. Mentes a parabénektől, alumíniumsóktól és a mesterséges adalékanyagoktól.

VÁLASZD TE IS A COCONUTOIL PURE GOLYÓS DEZODORJÁT, HA:
✓ Alumínium- és parabénmentes dezodort választanál
✓ Élveznéd a kókusz-, argán- és sárgabarackmag olaj, valamint a shea vaj ápolását
✓ Teafaolajas deót keresel
✓ Odavagy a levendula illatáért
✓ Természetesen szüntetnéd meg a kellemetlen szagokat és szabályoznád az izzadást

Coconutoil Cosmetics Pure golyós dezodor  50 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:50
Csomagolási mértékegység:ml

Coconutoil Cosmetics Pure golyós dezodor  50 ml Összetevők

Organikus shea vajjal és kókuszolajjal, Organikus sárgabarackmag- és argánolajjal, Organikus teafaolajjal és méhviasszal, Organikus levendula illóolajjal

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.