Holt-Tengeri Fürdősó Műanyag dobozos

Holt-Tengeri Fürdősó Műanyag dobozos

Raktáron

A termé szetes á svá nyi anyagok bejutnak a bőrbe. A Holt-tengeri só javí tja a vé rkeringé st, felpezsdí t é s egy szé p bőrké pet ad.

2 025 Ft
egységár: 2,02 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4260100810114
Márka:Holt-tengeri
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holt-Tengeri Fürdősó Műanyag dobozos Részletes leírás

A természetes ásványi anyagok bejutnak a bőrbe. A Holt-tengeri só javítja a vérkeringést, felpezsdít és egy szép bőrképet ad.
A Holt- tengeri só 21 különböző ásványi anyagot tartalmaz, többek között magnézium-kloridot, kálium-kloridot, kálcium-kloridot, hidrogén-karbonátot valamint nyomelemeket.

A magnézium a stress ellen és a testnedvek fenntartásához fontos, lelassítja a bőröregedést és megnyugtatja az idegrendszert.Holt-tengeri sószigetek A kálcium hatásosan segíti a szervezet vízmegtartását, növeli a keringést, erősíti a csontokat és körmöket.
A kálium energizálja a szervezetet, segíti a bőrnedvesség egyensúlyának megtartását, és létfontosságú ásvány az intenzív sportolás utáni feltöltődésnél. A bromidok enyhítik az izmok merevségét és pihentetik is azokat. A nátrium fontos a limfatikus testnedvek egyensúlyban tartásához, (ami szintén fontos a szervezet immunrendszer funkcióihoz).

A kén a máj epekiválasztási funkciójához szükséges, és a mérgek nem mérgekké átalakításához. Láthatjuk, hogy a nagyon magas ásványi anyag tartalmú Holt-tengeri tengeri sóban fürdés feltölti szervezetünket olyan ásványokkal, melyek létfontosságúak bőrünk metabolizmusához.

A Holt-tengeri sófürdő számos egyéb bőrbetegségben (vitiligo, atopiás dermatitis, mycosis fungoides, akne, cellulit, száraz bőr, ráncosodás) és egyéb állapotban (reumás betegségek, asthma, egyéb légzőszervi betegségek, uveitis, azaz a szem üvegtestének gyulladása, magas vérnyomás, ishaemiás szívbetegség, bélgyulladások) hasznos.  

Összetevők:

kálcium, bromid, nátrium, kén, magnézium, kálium, kalciumot-klorid, magnézium-szulfát

Alkalmazása: 

egy fürdőkádnyi vízbe fél kg sót feloldva pihentető fürdőként 

Holt-Tengeri Fürdősó Műanyag dobozos Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 18.

  A csomagolás gyenge,mind a két rendelt doboz szét volt törve és kifolyt.

Évi2018. 02. 16.

  Csak természetes 100%-os holt-tengeri fürdősó.

kismari2016. 04. 27.

  felfrissíti a fáradt lábat (én lábfürdőként használom)